Sari la conținut

Buc - Orsova - Bazias si retur


Coffe Man
 Share

Postări Recomandate

Weekendul viitor se anunta vreme frumoasa si tare ma bate gandul sa trag o tura mai mare ca tare lunga mi-a parut iarna asta.

Probabil o sa plec de vineri si o sa dorm in Pitesti, apoi drumul clasic Slatina - Craoiva - Drobeta - clisura dunarii, cu inoptat la Bazias la o pensiune.

 

As aprecia foarte mult daca mi-ar spune cineva care e starea drumului DN57 (clisura dunarii). Anul trecut l-am facut la sfarsitul lui Mai si erau portiuni cu asfalt perfect alternand cu asflat total futizat (drum in lucru). Basca ca dupa Eselnita parca doar cu motoreta puteai trece.

 

In principiu o sa fim 1-2 motoare, daca mai sunt doritori strigati aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Am fost pe Clisura Dunarii ultima oara prin toamna-iarna (noiembrie sau decembrie nu mai retin) Portiunile de asfalt bune s-au inmultit, mai ales pe poduri, dar sunt inca o gramada de hartoape care pot rupe masina. Mi se pare periculos pentru motocicleta drumul. Pacat de potentialul lui turistic. Speram ca va fi un drum nemaipomenit in viitor. Daca pleci in plimbare si nu te grabesti este practicabil totusi. Bafta multa! Mi-ar fi placut sa particip la plimbare dar nu este timp :laugh: :-)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc frumos pentru informatii! E pacat de zona ca nu se face drumul ala cum trebuie. Mergand cu simtz de raspundere si atentie se face cu moto dar e pacat sa te uiti dupa gorpi in loc sa casti gura la peisaj.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Treci la sarbi pe la Portile de Fier si mergi spre Golubac (fortareata semi-scufundata pe partea sarba), drumul e bun si necirculat, nu trebuie sa porti grija craterelor si a carutelor.

 

 

Duminica m-am intors pe drumul de la Sarbi, pe la Golubac. Pentru o plimbare mai linistita as merge pe malul romanesc.

Pe cel sarbesc e mult nisip pe asfalt ramas ca antiderapant, destul de multe gropi, multe caderi de piatra de pe munte pe asfalt.

Unde mai pui ca intri in douazeci si ceva de tunele care nu sunt luminate, iar daca intri in ele de la soare nu veszi absolut nimic si risti sa dai in niste gropi destul de nasoale (le-am simtit duminca pana in rinichi)

 

 

P.S. de pe malul sarbesec am vazut destul de multe masini circuland pe malul nostru.

 

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...