Sari la conținut

Pareri Despre Gsxr 600 (k4; K5)


Luc_zxr
 Share

Postări Recomandate

N-am mers niciodata pe unul. Astept pareri, de preferinta de la posesori/fosti posesori, sau rideri care au mers pe el suficient cit sa-si faca o parere despre mobra respectiva. De exemplu: Este adevarat ce se spune despre frinele generatiei respective (anume ca sint cele mai slabe in comparatie cu celelalte 600 din generatia 2004-2005)?

 

P.S.

Ca sa nu se supere Silviu, spun, cu toata seriozitatea, ca n-am pus topicul asta la misto, ma intereseaza pe bune, si nu e scris cu intentia de a denigra marca Suzuki. Din contra, ma tenteaza sa cumpar mobra respectiva si trebuie sa ma hotarasc in urmatoarele zile daca o iau sau nu.

 

So, bagati p'aci pareri, sfaturi, injuraturi, laude, si ce mai e :D :baldy: ;) .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistit ,nu am de ce sa ma supar ,fiecare motor ,ca e zx ,ca e gsxr , r1 ,cbr etc etc are plusurile si minusurile lor ,asa ca nu am de ce sa ma supar ;)

 

Am mers cam 13800km cu el ,dar nu am cu ce sa iti fac o comparatie ,desi am mai mers si pe un cbr 600rr ,dar cand stii ca nu e al tau cam stai in banca ta si nu iti permiti sa mergi ca si cand este al tau ca sa observi diferentele. Ca franare ,pot sa spun ca dupa ce am facut tot traseul de la Siriu destul de alert(vorbesc in cazul meu ,asa ca reiserii sa se abtina :P ) punctul de franare s-a modificat foarte putin ,in rest ,ca acceleratie nu mi s-a parut nici o diferenta fata de rr ,dar ma rog ,las aici "reiserii" sa se pronunte .Ca dimensiuni rr-ul mi se pare mignon pe langa gsxr si are o pozitie de sedere cam "in cap" de fapt rr-ul este cel mai mic dintre toate de 600 ,parerea mea.....dar la pretul de pe un 600rr ajungi deja la gixer750 asa ca :baldy:

 

 

Ps:te intereseaza sa cumperi?....il am la vanzare pe cel de 600 :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

comoda....cu un parbriz double-bubble poti face si drumuri f lungi....franele sint radiale deci fac pishu pe cele "clasice" de la r6 si 600rr la viteze mari.....silviu este urmarit de "reisari", designul place sau nu.....ia in calcul un 750 :baldy: , silviu este complexat de "reiseri", ca minusuri pot spune doar de, pentru mine, slaba calitate a prelucrarii de la suzuki.....asta comparativ cu yama si honda....este totusi peste un kawa la "finetzuri" ;) ....silviu a avut un unchi care venea noaptea la el in pat.....:D))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Singurul minus al GSXR-ului este ca il are ca proprietar pe Silviu :D

Singurul minus este cand incurci pe altii la curse de 3 ani!!! FARA nici un rezultat notabil ,rugandu-te sa plece toti la avansati ,poate poate oi lua un loc pe podium ,dar uiti ca in fiecare an vin si altii si tot nu ai loc :P .Hai ,la fitzareala cu x ,cu y,nu incurca pe unii care au totusi ceva skill :D

 

Ps:poate se face si o clasa mai jos de debutanti ,poate ai sa castigi si tu ceva ,sau fa o cursa singur e mai sigur asa ca o sa castigi ;) :D ....sau poate nu :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai baieti, voi n-ati obosit? Pe unde va intalniti, va luati la ciufuleala!

Nu se poate face ceva, vreo intalnire de grad 0 la o bere, sa lamuriti problemele? Sau macar s-o faceti in zona de caterinca?? E pacat de topicuri si in plus, sunt convins ca in afara de mistouri chiar puteti veni cu pareri avizate si obiective!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...