sadr1an1 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 noi le-am luat teritoriul, nu ei noua! da ce sunt lupi cumva si nu stiu eu? sunt niste animale domesticite acum mii de ani pentru a fi in ajutorul omului... cel putin asa sunt cei cu stapani care stiu cum sa ii creasca si sa le dea o educatie corespunzatoare, ca mai sunt si cate unii care degeaba se numesc stapani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 degeaba mi-as bate capul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 stress_L&P Noi le-am luat teritoriul, dar cine dracul le da de mancare ? nu tot oamenii ? si ei ce fac in schimb, musca pe altii ! In fine, nu caut o explicatie logica de ce musca un caine un om, as fi prea nebun ! Daca un caine m-ar musca sincer nu l-as lua sa-l mangai Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 DA pe toti care ar incerca asa ceva ca ei stau intr-un oras de oameni nu stam noi intr-un oras de caini sa ne fie frica de ei Tu...ca animal superior (cum spunea cineva mai sus)......ar trebui sa si gandesti.......dar............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 judecati cainii fara sa va ganditi, caine sa fi, ce sa mai intelegi cand un om iti da de mancare, altul iti da un shut in fund, altu te ignora..... mai macane si ceva pe limba lor ....naspa ipostaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 e greu sa gandesti! bine ca pe tigani ii suportati dar pe caini nu! si gata! nu mai scriu aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Nu omor in ciine pentru ca m-a latrat. Dar daca mi-a provocat leziuni ... n-am ce-i face, doar n-o sa-i dau si de mincare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 (editat) Nu omor in ciine pentru ca m-a latrat. Dar daca mi-a provocat leziuni ... n-am ce-i face, doar n-o sa-i dau si de mincare. E drept.. daca le-am da si mancare celor care ne fac "rau"(nesocotind faptul ca ei nu stiu sa injure si alea alea..- e singurul lor mod de aparare -) probabil ca ne-am situa putin mai sus fata de cei "dotati" cu inteligenta... sau ne-am face de ras... (ironie) Un animal ramane animal... Eu prefer sa fiu om! Si da.. o sa le dau de mancare si celor care m-au muscat trecand pe langa ei. Poti fi sigur ca nu degeaba au sarit. Unii isi apara teritoriul, altii se simt amenintati... e lumea lor, unde unii dintre noi nu avem ce cauta. Mai bine am pastra distanta... vei vedea ca in felul asta nu vei fi nevoit nici sa ajungi la medic, nici sa le dai de mancare... Editat Ianuarie 19, 2007 de CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 hahahah! de la bere se trage! filmu' nu-l stiu. o sa-l caut! cauta-l ca e bestial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Un ciine care a muscat odata e probabil sa mai muste si a doua oara sau cine mai stie de cite ori. Daca nu ii dau mincare, o sa se duca sa caute de mincare in alta parte. E cel mai frumos gest pe care il pot face cind un ciine m-a muscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 (editat) Un ciine care a muscat odata e probabil sa mai muste si a doua oara sau cine mai stie de cite ori. Daca nu ii dau mincare, o sa se duca sa caute de mincare in alta parte. E cel mai frumos gest pe care il pot face cind un ciine m-a muscat. Ar fi unul si mai frumos, dar nu-mi place sa ma aberez E posibil ca eu sa fiu putin exagerat, dar sunt un iubitor EXAGERAT de animale ... Editat Ianuarie 25, 2007 de CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Recunosc ca mie imi plac animalele numai atit timp cit nu imi fac rau. Daca imi fac rau, macar incerc sa ma tin departe de animalul care mi-a facut rau, sau protestez dupa caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 haideti ma, opriti discutia aici, ca iar apar cate unul/altul, si o lungim in pareri si jigniri inca 10 pagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Bine, asa sa fie. Over and out. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 interesante discutii. am si eu 13 caini si 6 pisici. animalele sunt la o ferma langa cluj. nu stiu ce dracu ar face unul care ar veni la mine la ferma la furat si s-ar intalni cu pretenii mei in numar de 13 cu prada in mana. cred ca nu i-ar fi comod. cred ca solutia pentru cainii vagabonzi nu e la noi ci la autoritati care ar trebui sa gaseasca o solutie in ai castra pe majoritate si astfel in scurt timp am avea mai putini pe strazi. in legatura cu omoratul cainilor sau al oamenilor nu cred ca stiti ce vorbiti. eu din pacate am facut si de una si de alta. Dupa ce omori un om as fi curios sa stau de vorba cu cel care se da mare in vorbe p'aci. mai ganditi-va inainte sa aruncati cu vorbe. in rest alea bune la voi sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 De la a 2-a pagina pana aici ati fost off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate