venezianu Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Salutare tuturor motoristilor din Romania.....Ultima simbata din Septembrie a adus in Goddard Park o multime de oameni de toate felurile la Barbeque.....Au fost motociclisti,actori ambulanti,masini de colectie,golferi,etc..Va atasez imagini sa vedeti si voi rideri de aici si ceva locuri....Eu am fost cu masina ca era mama soacra la noi in vizita....Multumesc tuturor ce posteaza imagini de la intilnirile din RO sa vedem si noi cum mai e fenomenul moto in tara..Sper sa va placa imaginile chiar daca nu au o calitate prea buna... "Ride safe with two wheels down". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Fain. Mai vrem poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2.02 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 exceptional! eu mereu cand ma uit la poze din alta tara mi se pune nodul in gat cand vad ce drumuri au....e poza aia facuta din masina..... vreau si eu sosele d'alea! MAI VREM POZE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 plictisitor...harley-uri, sosele bune,iarba verde... vreau sa ma plictisesc si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venezianu Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 exceptional! eu mereu cand ma uit la poze din alta tara mi se pune nodul in gat cand vad ce drumuri au....e poza aia facuta din masina..... vreau si eu sosele d'alea! MAI VREM POZE! Nu mai am poze asa cu peisaj si nu prea vreau sa postez poze cu noi in peisaj. Poza e facuta din masina suntem pe autostrada I295N in directia Boston. Aici nu e ca in Germania de exemplu sa vezi sensul celalat despartit fiind doar de parapeti. Nu e decit sensul tau si cind nu este padure intre, sensul invers este la circa 10 metri lateral. Oricum in America se circula cel mai civilizat zic eu fara injuraturi,depasiri in figuri sau claxonari fara rost. O sa mai postez poze de prin jurul Providenceului pe unde calaresc eu.....Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan ms Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ciao Venetia! ma bucur sa stiu k iti merge bine si k sunteti ok ma bucur k te-ai tinut de cuvant si ti-ai tras motor cand ai ajuns in state dak nu sti cine sunt poate asta te ajuta Bogdan Tg Mures Covatrexim sa stii k mi-am luat si eu motor dar un enduro dak vrei sa mai vb intra pe profil si ai acolo adresa mea de mail si mess numai bine ai grija de tine de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
venezianu Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 Ciao Bogdan..........Uau ce surpriza placuta....Bine ai venit in comunitatea moto si felicitari pt achizitie. Uite doua poze cu mine si niste adevarati bikeri in Boston.....Motoarele sunt bestiale.....Enjoy ciao Venetia! ma bucur sa stiu k iti merge bine si k sunteti ok ma bucur k te-ai tinut de cuvant si ti-ai tras motor cand ai ajuns in state dak nu sti cine sunt poate asta te ajuta Bogdan Tg Mures Covatrexim sa stii k mi-am luat si eu motor dar un enduro dak vrei sa mai vb intra pe profil si ai acolo adresa mea de mail si mess numai bine ai grija de tine de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate