Tomyris Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Nu cred sa fie oferte promotionale pentru bf4, e cam nou. Poate inainte de craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) E la emag la 155 să văd daca reuşesc să-l iau Editat Noiembrie 22, 2013 de DaggT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Io am dat 180 la PcGarage... 155 e mai bine. In seara asta poate iese mai bine... ieri m-am nevrozat nitel pe buguri si decizii de devs CEO imbecili... La un moment dat ma dureau ochii de ferestruici si rahaturi pe ecran... Noroc ca acum in hardcore sint scoase icoanele de la friendly din departare... ca m-ar fi terorizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 E la emag la 155 să văd daca reuşesc să-l iau Super Crazy about this guy.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Ehe... azi a fost ziua doi de lamentari si injuraturi pe TiSi la BF4... Aceasi concluzie... astia ne iau de retardati mintali... poate ca asa sint aia de la ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 L-am comandat şi eu, îmi vine luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 (editat) Am mai jucat ceva azi... cea mai faina harta imho e Flood Zone... desi vaz ca pleaca direct cu inuntatia inceputa. Iar fain e Paracel Storm in care incepe furtuna... cool! si ceva funny Editat Noiembrie 23, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 L-am comandat şi eu, îmi vine luni Chiar vine comanda intr-o zi lucratoare? Am facut si eu o comanda la ei pentru prima oara. Printre altele, toata seria Assassin's Creed. Ca la poker, all in baby. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) Am terminat aseara campania... povestea okeish dar "gameplayul"... daca s-ar trage o linie de la modul Normal la modul Hardcore... catre ceva gen "Reality Mod"-ul de BF2 sa zicem... Campania e fix spre directia opusa... mii de morti... miliarde de gloante... AI muci... sau hilar... cred ca daca faceau AIul cu mai putina munitie (si playerul asijderea) si o liniuta mai destept era mult mai bine. Pina una alta am descoperizat cum merge Zeroing-ul la snipere... heh.. less guess work now. Editat Noiembrie 25, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Pai l-am comandat vineri seara, si ajunge azi. Oricum cu toata nebunia cu black friday, vine destul de repede Plus ca oricum am dat adresa de servici, deci e bine ca daca venea in we n-avam cum sa-l iau. Asa ca astept pe PM, useri vostrii de BF4, sa va dau add! PS: am mai bagat o tura si de BF Bad Company 2, pff ce diferenta...nici nu mai stiu sa-l joc. Sa vedem cum va fi trecerea de la BF3 la BF4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 PS: am mai bagat o tura si de BF Bad Company 2, pff ce diferenta...nici nu mai stiu sa-l joc. Sa vedem cum va fi trecerea de la BF3 la BF4 Smooth....cel putin pt mine, care n-am jucat mult bf3, 4 e ca un expansion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 moama pe peme... la mine nu e secret ca joc ca cizma... http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/zaelu/stats/365772768/pc/ zaelu e player name, cu "drac" tag-ul (de la draconis... dar daca ma nervez intru ca "merc" ca la DCS... daca vine si Budd ) doar ca joc exclusiv "HC Mode" ca ma dor ochii si creierii de la icoane multicolore pe ecran. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Eu campania am luat-o de la capat ca mi-au dat baietii un reset, probabil crezand ca sunt praf si sa mai bag o fisa M-am blocat in acelasi bug in singapore. Fain. Ciudat ca pe alt PC mi-a mers sa ma conectez pe un server in multi dar e prea slabuta placa video. Asa ca tot pe-al meu tre sa incerc si poate pana la anu aflu si eu care-i buba si de ce nu ma pot loga. Pana atunci imi adun nervi si-i omor pe toti cand intru, numai uitandu-ma la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 eu pe versiunea cracked nu m-am blocat in nici un bug , dar acum va trebui sa refac si eu campania probabil, sa mai castig ceva arme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Da ce bug e in Singapore? Ca eu inafara de AI imbecil nu am intilnit nimic senzational... ah si un crash pe nava lu peste prajit... dar la BF4 crashurile sint oricum... parte din pretz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 nu a venit jocu inca ( poate maine.... emag incepe sa sucks big time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) Da ce bug e in Singapore? Ca eu inafara de AI imbecil nu am intilnit nimic senzational... ah si un crash pe nava lu peste prajit... dar la BF4 crashurile sint oricum... parte din pretz.Eee....iti zic eu ce bug e. Dupa faza cu podul cand in mod inexplicabil n-ai murit, ajungi in niste sewers. Te conversezi un pic cu colegii retarzi pe care ii lasi sa urce pe o scara si la urma, cand sa o faci si tu, oops, cazi in ceva apa/lichid.Si nu mai pot iesi de-acolo, probabil din rahat la propriu. Nu rade nimeni pana la noi ordine. nu a venit jocu inca ( poate maine.... emag incepe sa sucks big time! Si mie mi-au spus tot de azi si nimic. Editat Noiembrie 25, 2013 de Tomyris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Ca tot suntem pe un forum moto,stiti ceva joc de xcutie/pc gen Isle of Men TT? Stiu ca era pe vremuri ceva pentru ps2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 (editat) @iFeel Tourist Trophy @Tomyris din ce inteleg bug-ul se intampla daca te duci inaintea coechipierilor....incerca sa-i lasi pe ei primi? Editat Noiembrie 25, 2013 de DaggT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=b29Fq1LWDtc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 @iFeel Tourist Trophy @Tomyris din ce inteleg bug-ul se intampla daca te duci inaintea coechipierilor....incerca sa-i lasi pe ei primi? Stiu de acel joc,dar nu am playstation.Am xbox...si n-am cum sa il joc. Ziceam daca exista ceva in genul jocului ala dar ceva actual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Eee....iti zic eu ce bug e. Dupa faza cu podul cand in mod inexplicabil n-ai murit, ajungi in niste sewers. Te conversezi un pic cu colegii retarzi pe care ii lasi sa urce pe o scara si la urma, cand sa o faci si tu, oops, cazi in ceva apa/lichid.Si nu mai pot iesi de-acolo, probabil din rahat la propriu. Nu rade nimeni pana la noi ordine. cred ca mie mi-a dat crash to desktop singura oara acolo. dar nu imi aduc aminte exact faza... stiu ca ramai blocat pe un pod si vine barja si face totul praf dar scapi si apoi negru se bucura tare ca intra in canal ca era frig... apoi... cred ca bausem mult . Mai e o scara imbecila in Flooded Map cum ii zice... urci pina in capat si acolo ramine blocat in animatia de trecut pirleazu scarii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 moaaamaaa... jicnireee nah! (e mai vechi dar...) zaelu, ai incercat http://www.youtube.com/watch?v=IYRn7SVjNKA? la cat de misto zbori, ti-ar trebui asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 stai linistit ca nu sint departe... noroc ca nu sint bogat Da... am si A10C... doar ca inca nu sint "fully trained"... adica nu am "reflexe" cu HOTAS commands de la el.... e mult mai complicat si ca sa faci ceva calumea iti trebe mult antrenament. Dar cu A1-A care e simplificat putin la avionica e destul de fun: sau ==== ==== ==== Doi nubi si un levolushan http://www.twitch.tv/zaelu/c/3307784 asa trebuia sa arate http://www.twitch.tv/zaelu/c/3307821 (da... sint cam hahait si io) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 asta e din seria "avem explozibil, ce facem cu el?" oare ala din tanc o fi supravietuit?....pana una alta, tot in aer ajungi, mai greu acolo jos, la infanterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate