singurelul_GS Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Am pe spate 130/80/17, pe fatza 90/90/21 (DR 800)Habar nu am cu ce presiune sa ies pe tarla, nu foarte ,,hard "Dar totusi...in conditii optime. Sunt incepator in dom hard, asa ca fiti intelegatori.Multzam anticipat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Pai tot in manual ar trebui sa fie . Oricum 800 e greu vezi si tu acum depinde si ce tip ce profil de cauciuc ai si asta e important iar cu 800 la HARD e cam greu daca nu chiar imposibil acum depinde ce intelegi tu prin HARD Pe fata intre 1 si 1,2 iar spatele intre 1,2 si 1,5 la greutatea monstrului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan ms Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 la dr meu de 350 in manual scrie asa fata 1.4-1.6 si spate 1.5-1.7, asta in conditii normale de teren offroad, dar pe ploaie tot in offroad mai poti lasa din presiune(asta pt gumele cu profil cramponat de cross) kam asta stiu eu. : cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Cu Bigul de 750 utilizez presiune de 1.1 fata si 1.0 spatele in cauciucurile de cros cu crampoane, asta pe un teren "hard"- raportat la greutatea motorului (forestier dur, cu noroi si stanca, si padure). Hard enduro, la modul propriu, nu poti face efectiv cu Bigul, mai ales cu cel de 800, care e mai greu decat cel de 750. Greutatea motorului nu-ti permite urcari agresive, iar in coborari abrupte intervine forta de inertie suplimentara cauzata de greutatea excesiva. Oricum, iti spun din proprie experienta, poti obtine o gramada de senzatii tari cu vaca, dar sa nu te astepti sa faca ce face un exc. Bafta si zero asfalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate