_andrei_ Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 bine ca ai scapat doar cu atat ... sa-i ia naiba ... si eu cand am mers pe poiana (e drumul meu preferat) mi-au iesit in cale tot felul de nefericiti care de care mai indemanatic si mai inteligent ... dar ce sa le faci ... e drum public ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorins82 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) Unde 150 pe drumul spre Poiana? Poate doar daca esti in elicopter. Sigur, exista si varianta ninja-kamikaze. Avea 180 sau chiar 200 . Daca un zx6r din 97 a prins 180 acolo.......(a facut un prieten proba aseara). A avut super bafta ca a scapat doar cu atat si l-a ajutat faptul ca reactionat bine in momentul impactului (s-a ridicat de pe motor ). Motorul cica nu e avariat prea rau pentru o caderee de 20 m in rapa. El e in schimb e cam polizat pe maini si are un picior umflat dar o sa se faca bine ca are antrenament de cand se dadea cu cross-ul. Editat Octombrie 6, 2006 de sorins82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ei, asta nu o mai cred. Cade moto la 180km/h si n-are mare lucru. De om ce sa mai zic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 Ei, asta nu o mai cred. Cade moto la 180km/h si n-are mare lucru. De om ce sa mai zic ... ar trebui sa crezi ca frate'miu a cazut la 160 si nu a avut decat fisura de omoplat iar motoru un pic indoit rezervorul si furca asa ca .......mai exista si minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Sa fii sanatos Iulian! Si sa ne vedem la Brasov cu bine... On topic: Lucky guy!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 ar trebui sa crezi ca frate'miu a cazut la 160 si nu a avut decat fisura de omoplat iar motoru un pic indoit rezervorul si furca asa ca .......mai exista si minuni Poate pe drum plat, nu pe munte. Sa fim realisti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate