Sari la conținut

De-a Dreptu Incredibil.


Emppu
 Share

Postări Recomandate

Cum spune legea asa sa se procedeze si gata...degeaba spuneti voi sa il jecmaneasca sa-i ia casa,sa-i distruga familia si nush ce.Oricare greseste,nu este numai vina lui,este vina si sistemului care nu acorda o atentie speciala motociclistilor.Pai la legislatie cand i-am spus doctorului de prim-ajutor motociclistului a zis "pai la ce sa-i acorde prim ajutor ca daca a facut accident motociclistul oricum e mort" :) La conducere la masina eu nu am intalnit o motocicleta pe strada deci de unde draq sa stiu eu(sa zicem sofer nou) cum e treaba domne cu motoretele astea?si cu ce se mananca?Orice i-ar face soferului nu o sa se faca bine mai repede ci doar o sa distruga viata unui om si o sa piarda o groaza de timp bani si nervi prin tribunale si o sa se aleaga cu un dusman si niste bani.Lasati-o draq ca nu cred eu ca a vrut soferul sa intre in bietul motociclist :D sa-i ia carnetu ca il depaseste toata tehnica asta de condus in trafic si gata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) Sunt pline strazile de idioti si idioate care dupa ce ca habar n-au sa conduca, stau si dorm la volan, ca stie masina unde sa-i duca. :D

Si-acum cu avalansa asta de noi conservari, care s-au inghesuit sa dea examenul de frica ca intra noul Cod si se schimba procedura, o sa fie pline strazile de d-astia care confunda frana cu acceleratia. :D

Nici in tanc n-o sa mai fii in siguranta! :P

Na', ca m-am enervat! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricat de ciudat ar parea, destul de multi oameni percep mai bine obiectele mai indepartate si la periferia campului vizual decat pe cele apropiate si in mijlocul lui. De asemenea, multi soferi efectiv nu se asteapta sa intalneasca o motocicleta pe strada (deci nu stiu cum sa se comporte in apropierea uneia). Iata un raport al Department for Transport britanic ce contine astfel de concluzii (unele derivate din studii mai vechi): DfT Road Safety PDF (daca nu vreti sa cititi 45 de pagini de metodologie duceti-va direct la capitolul 5.1 - Discussion - Right of Way Violation accidents).

 

Spicuind din el:

"The phenomenon whereby drivers overlook a motorcyclist in the immediate foreground seems to be in agreement with the work of Mack and Rock (1998), whose theory of ‘inattentional blindness’ showed that subjects may be less likely to perceive an object if they are looking at it directly than if it falls outside the centre of the visual field.

[...]

Research into motorcycle conspicuity has produced mixed results, e.g. Yuan (2000), and Hole and Langham have suggested that driver expectation, which is particularly seen in more experienced drivers in their research, is the main reason behind many drivers’ failure to see an approaching motorcycle.

[...]

The ‘expectation’ factor, in particular, raises the possibility that some road users have a poor perceptual ‘schema’ for motorcycles in the traffic scene, and therefore do not process the information fast enough when motorcyclists are observed."

 

 

Cat despre animala aia, nu-i nimic de spus in afara de faptul ca merita o vizita la fabrica de pumni.

Editat de SnapShot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legi exista. Politia nu le aplica. E simplu. Pana nu le aplica un se schimba nimic. Nu degeaba Germania este unde este si Romania la 100 de ani in urma. Pentru ca la aia daca circuli cu metroul fara bilet amenda e 600 Euro nenegociabil.

 

nu denatura....amenda pentru mersul fara bilet , cu mijloacele de transport in comun (inclusiv metro-ul) e de 40 euro :) .... -> verifica www.rmv.de pentru land-ul hessen :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu denatura....amenda pentru mersul fara bilet , cu mijloacele de transport in comun (inclusiv metro-ul) e de 40 euro :D .... -> verifica www.rmv.de pentru land-ul hessen :D

 

...sau 20 d euro daca e prima data. :P Am luat una in Munchen, ca era biletu "insuficient" (aveam doar 2 in loc de 4 cercuri (zone)). :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica !!

 

La partea cu intelesul cu soferul loganului nu sunt de acord. Stiu pe cineva care s-a urcat beat la volan si a stricat 6 masini, mergea cu de 3 ori viteza legala, a avut pile si s-a scos fara dosar penal. Zicea "pentru atata lucru sa ajung la parnaie?" DA ! pentru ca atata lucru inseamna iresponsabilitate si pentru ca daca ar fi pedepsit cum trebuie vestea ar ajunge la tot neamul lui si la toti prietenii prietenilor si poate ca ei s-ar gandi inca o data inainte sa faca o chestie iresponsabila cu masina (STOP, alcool, trecut pe rosu, viteza ...). Oricat de naspa ar suna, stiu multa lume care nu se urca la volan dupa ce beau ca sa nu li se ridice carnetul, nu din alte motive.

Ignoranta/iresponsabilitatea se plateste, victima plateste prima, vinovatul plateste imediat dupa sau plateste urmatoarea victima pentru el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...