raicu.daniel Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Stie cineva ceva despre acest accident din rond de la romana ? Am trecut pe acolo in jur de ora 23:00 si am vazut o mobra foarte sifonata, un gard rupt si un celofan plin de sange pe jos. Nu am putut opri deoarece era politie pe acolo si nu ne lasau sa oprim. Motocicleta parea a fi un 600rr sau 1000rr, culoare negru. Daca stie cineva mai multe detalii sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Salut, acum am reusit sa intru pe net. Motorul era o yamaha fazer, model nou Baiatul a scapat doar cu nasul spart (asa am auzit). Am ajuns la un minut dupa ce l-a luat smurd-ul. Am stat pana la final (eram imbracat cu o jacketa Harley Davidson). Erau multi curiosi, iar omul avea casca, manusile, o geanta de rezervor lasate pe langa motor. M-au pus politistii sa ii ajut la masuratori si i-am ajutat. Am fost martor pentru tot ce avea in tankbag si pentru daune (in mare... ca erau foarte multe iar politistul nu prea se pricepea la denumiri). Am stat vreo 2 ore cel putin sperand ca o sa vina vreun cunoscut sa aiba grija de motor... dar nu a venit nimeni Cand a venit platforma sa ridice motorul... a constat ca nu ii merge macaraua Au plecat si a venit alta platforma peste 10 minute. Motorul a fost dus la Udriste. Am fost cu echipajul la Floreasca, la urgente... dar motociclistul tocmai plecase de acolo. Nu am reusit sa postez pana acum pentru ca in noaptea aia am ajuns acasa pe la 5 dimineata de la accident, iar sursa de la calculator era crapata. In camera era un miros.... de mureai. Azi am pus alta sursa. Daca stie cineva cine este omul... am in masina niste "sparturi" de la motor inclusiv viziera de la casca (e distrusa si asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 ok, ceva detalii legate de accident ? a dat cineva peste el, cum s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Nu am reusit sa aflu exact. Mai bine zis... nu a fost impact cu alt vehicul. Dar e posibil sa fi fost sicanat in trafic de vreo masina, ceva... Nasol ca motorul va fi mai mult ca sigur dauna totala. Din fericire pilotul a scapat foarte usor. Am inteles ca avea protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Salut, acum am reusit sa intru pe net.Motorul era o yamaha fazer, model nou Baiatul a scapat doar cu nasul spart (asa am auzit). Am ajuns la un minut dupa ce l-a luat smurd-ul. Am stat pana la final (eram imbracat cu o jacketa Harley Davidson). Erau multi curiosi, iar omul avea casca, manusile, o geanta de rezervor lasate pe langa motor. M-au pus politistii sa ii ajut la masuratori si i-am ajutat. Am fost martor pentru tot ce avea in tankbag si pentru daune (in mare... ca erau foarte multe iar politistul nu prea se pricepea la denumiri). Am stat vreo 2 ore cel putin sperand ca o sa vina vreun cunoscut sa aiba grija de motor... dar nu a venit nimeni Cand a venit platforma sa ridice motorul... a constat ca nu ii merge macaraua Au plecat si a venit alta platforma peste 10 minute. Motorul a fost dus la Udriste. Am fost cu echipajul la Floreasca, la urgente... dar motociclistul tocmai plecase de acolo. Nu am reusit sa postez pana acum pentru ca in noaptea aia am ajuns acasa pe la 5 dimineata de la accident, iar sursa de la calculator era crapata. In camera era un miros.... de mureai. Azi am pus alta sursa. Daca stie cineva cine este omul... am in masina niste "sparturi" de la motor inclusiv viziera de la casca (e distrusa si asta). Asta ? Se pot cauta in baza de date toti posesorii de Yamaha Fazer 8 ? Poate dai de el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Cine stie cum s-a intamplat,poate i-o fi taiat careva calea sau poate s-o fi deocheat el,important e ca e ok,sau oricum,dupa cum ai zis,ok pt un accident cu motocicleta.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 @mario mt03 90% asta era modelul. Zic 90% pentru ca era destul de avariata motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate