THC Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 am luat-o din loc, ne vedem la petrom!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 in sfarsti am ajuns si noi acasa! buna plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 in sfarsti am ajuns si noi acasa! buna plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Ba, a fost frumos... Vineri pe drum ne-a picurat/plouat de la Dragalina pana la Ct, cand am ajuns in Vama era soare si am pus cortul pe uscat(cel mai important) S-a mers cam ciudat, la modul ca nu toti mergeau cu viteza impusa de lider si astfel de cateva ori s-a sectionat grupul...important e ca am ajuns toti impreuna DAR omani buni....70 km/h? A fost frig in draci dar a fost si multa bautura. In cort nu mi-a fost frig, am dormit foarte bine. Sambata seara am facut foc si cantat cantece si ne-am ras si etc... yay, am avut si chitara dar pana s-o apuc si eu a disparut. Cam repede ati plecat unii din voi la somn, mai batrani asa La plecare am plecat fiecare dupa capu' lui...unii duminica dim, altii pe la pranz, altii seara si unii luni. LA ANU SI LA MULTI ANI! mie mi-a placut, mult! Mesaj completat PS: m-am bucurat sa (re)vad moace de cand am fost prima oara pe mobra in grup in Vama Veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_sergiu Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Salut, Si mie mi-a placut si drumul, si berile baute apoi Filmarile lui Septimiu le gasim pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 5, 2011 Autor Share Postat Mai 5, 2011 dati-mi sau ziceti-mi si mie un programel sa editez si sa concubinez filmuletele facute pe drum sa le bag pe youtube apoi mersi id: septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 windows live movie maker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 9, 2011 Autor Share Postat Mai 9, 2011 (editat) si mult asteptatele filmulete/poze, No.1,2&3 Editat Mai 9, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 si mult asteptatele filmulete/poze, No.1,2&3 cam slaba calitatea filmului. atat poate maxim camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate