TDMANDI Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 foarte tare george Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 23, 2011 Autor Share Postat Iunie 23, 2011 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Ce va timp in urma,un american se lauda cu un filmulet pe net care spunea ca desface o anvelopa de pe janta si o monteza la loc intr-un minut. Am incercat si eu.... salut. am si eu o intrebare. e necesara echilibrarea rotilor dupa ce schimb cauciucurile? am un suzuki gsxr 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 salut. am si eu o intrebare. e necesara echilibrarea rotilor dupa ce schimb cauciucurile? am un suzuki gsxr 750. Intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 Intotdeauna mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate