Jump to content

O alta demonstratie de viteza....

TNG
 Share

Recommended Posts

Ce va timp in urma,un american se lauda cu un filmulet pe net care spunea ca desface o anvelopa de pe janta si o monteza la loc intr-un minut.

Am incercat si eu....

Ce va timp in urma,un american se lauda cu un filmulet pe net care spunea ca desface o anvelopa de pe janta si o monteza la loc intr-un minut.

Am incercat si eu....

:) foarte tare. bravos!

daca e pe youtube filmuletu cu americanu, da-i respond si pune filmuoetu tau. :)

Edited by gabyshor

supertare :)

in orasul in care locuiesc exista in jur de 10-12 vulcanizari si niciuna nu se baga la schimbat cauciucurile la motociclete, ca cica nu au aparat de prindere a jantei...in fine, eu le ''lucrez'' acasa ca in evul mediu cu leviere, noroc ca le schimb rar, 1 data la 7-8 mii km

am si eu o nedumerire referitoare la site, nu apare nici o date de contact, nici ujn nr de tel. daca vrea cineva sa ia legatura cu voi pentru reparatii, etc care e procedura?

am si eu o nedumerire referitoare la site, nu apare nici o date de contact, nici ujn nr de tel. daca vrea cineva sa ia legatura cu voi pentru reparatii, etc care e procedura?

Daca vrei cu adevarat o sa ma gasesti!

Nu suntem noi, sunt doar Eu! ;)

Am incercat si eu....

unde ai vulcanizarea ? .. tu esti actorul principal din film ? ;)

supertare ;)

in orasul in care locuiesc exista in jur de 10-12 vulcanizari si niciuna nu se baga la schimbat cauciucurile la motociclete, ca cica nu au aparat de prindere a jantei...in fine, eu le ''lucrez'' acasa ca in evul mediu cu leviere, noroc ca le schimb rar, 1 data la 7-8 mii km

la mine pana la urma au reusit sa-mi schimbe cauciucul la o vulcanizare "auto",dar mi-au zgariat serios janta, asa ca data viitoare tot la leviere o sa apelez si eu,

norocosi astia din bucuresti cand vine vorba de vulcanizari :D

Si in cazul meu a fost un record breaker (versiunea praf)... si mi-a zgariat janta putin ... Nu i-am platit nimic.

Fainrecord. Pune-l response la acela de 1 minut ... spargi audienta 10 mil vizite. ;)

1.ATELIER(SI VULCANIZARE).IN CIOLPANI.

2. el E! :wacko:

LOL ... ma scuzi ... am vazut demonstratia doar pentru vulcanizare :laugh: ... sper ca n-am jignit.

TNG ... in Ciolpani ... pe dreapta, pe stanga ? ... sau ai clienteala selectata deja?

• 1 month later...