awonsu Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Va place? Sper ca da, mie unui imi place tare mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Aprilie 21, 2004 Autor Share Postat Aprilie 21, 2004 Inca una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Aprilie 21, 2004 Autor Share Postat Aprilie 21, 2004 Inca una. Detalii tehnice maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Super misto Simsonu!Omule am vazut simosnul asta prima data cu vreo trei luni in urma pe situl vostru si de atunci m-am reindragostit de Simson.Abia astept sa vad date tehnice.Inca o data felicitari.E beton motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 cred ca l-am vazut la Sibiu anul trecut!! sigur am si cateva poze cu el, prindeam cu aparatul orice simson vedeam!! pot face colectie cu cate imagini am! superfain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 22, 2004 Admin Share Postat Aprilie 22, 2004 Foarte fain motoru' - si bine lucrat Bine ai venit pe forum, cred ca ne-am intalnit de cateva ori pe lipovei anu' trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 mai cornel astai acelasi numa iai schimbat roata sau e altul????? te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 ma cornel sa stii ca vei ramine cunoscut in istoria simsonelor din tara ca fiind simsonarul galben din timisoara:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Aprilie 25, 2004 Share Postat Aprilie 25, 2004 Da, frumos arata! Sa-l stapanesti sanatos! Din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awonsu Postat Aprilie 26, 2004 Autor Share Postat Aprilie 26, 2004 Date tehnice Simson AWO din 1955 cu motor de Sport Telescoape fata de Simson lungite Aripa fata Simson decupata Aripa de spate de AWO combinata cu aripa fata Sport Far de tractor cromat Roata fata 19â cu cerc de IJ si butuc de Simson Sport Roata spate originala 18â de Simson Sport Rezervor de MZ 125 Toba de esapament facuta din pat de spital Schimbatorul si frana sunt de Jupiter Cricul lateral de IJ Festival Carburatorul de DNEPR Dinamul pentru lumini de motocicleta K175 Gidon din teava dreapta Prinderi pentru gidon de Jupiter, putin lungite Filtru de aer si oglinzi Louis Comenzi avansate confectionate de mine Piston cu patru segmenti confectionat de un batran Chiuloasa cu arcuri drepte Magnetou original Consum 3,5%-4,5% Putere mai mare decat la orice motor original de Simson Nu are intrerupator pentru stopul de frana, nu am clacson, intrerupator pentru faruri, doar intrerupator foarte mic cu cheie pentru contact pentru a fii cat mai simplu Aproape toate sunt gandite si confectionate de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 Toba de esapament facuta din pat de spital tare faza! fain motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate