Sari la conținut

Shovel/Pan/Knuckle/Flathead/Ironhead

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 356
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Up for Zoli, e un motor BESTIAL!!! Arata foarte bine si merge la fel!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

UP. Cine da 6800 euro poate sa ia Harley-u' ....

pfuuuuu am scris gresiiit , 8600 euro e petul ,cu se vede si pe bikeshop

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

cine vrea Ironhead -ul meu ? :) .......este de vanzare.....

UP. Cobor pana la 8000 euro . Si accept si variante de schimb cu masina, plus diferenta ,daca este cazul :)

Link spre comentariu

@Sobolanu eu sunt de acord cu tine cand spui classic si costumizare. Dar emblema de pe rezervor e cireasa de pe tort.

Link spre comentariu

Corect, e discutie de preferinte... Oricum sper ca ne vedem pe undeva la o votka domnu', si mai dezbatem tema. Tot respectul pentru cele doua marci si cel care a lucrat la ea.

Link spre comentariu

Genial motorul.. cu exceptia numelui de pe rezervor. Un adevarat clasic in viata si o customizare exceptionala! Un knuckle cu atitudine!

Mda , ideea cu numele pe rezervor a fost a lui Tony , ei sunt Indian trading UK , si cred ca a fost ambitia lui personala sa faca un knuckle si sa scrie indian pe el :)) si sa aduca a un indian .

personal l-as vedea cu un tank mic de 7l , si un ghidon ingust de 30cm ... dar cum toti stim chestie de gusturi

Editat de basty
Link spre comentariu

Shovel cu furca leafer bastybikes , cutie baterie , si mici detalii de asistenta :

un motor facut cu buget mai redus , dar mai apropiat de gusturile mele .... acu sa comparam nu are rost , de aia sunt custom-uri diferite .

Editat de basty
Link spre comentariu

Si Polaris a facut o motocicleta si a scris Indian pe ea. Din momentul asta pot scrie Indian pe orice.

:)) dupa ce au facut harley-uri vindute ca indian la cine a pus botul , si cu polaris-ul acum ... chiar ca . ...

macar polaris-ul a facut un motor nou , capacele lui de motor imita macar( optimist vorbind) motorul vechi de indian . Dar pentru oamenii care vor "the real shit "iti poti comanda Indian orice model aproape ( mai popular ) , Nou nout . si asta mi se pare senzatie ... nu trebuie sa stai sa te rogi de unul si altul sa iti vinda unul vechi original .... iti poti asambla unul NOU .

sau comanda ... depinde de buget ....

Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 11 months later...