--=HD=-- Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 @HD: Nu stiam ca trebuie sa aiba legatura! Pur si simplu n-am inteles exemplul dat. Spui ca motorul de pe Ironhead nu suna ca un EVO de Softail. Intreb din nou, pentru ca nu ma pricep prea bine: Motorul de pe Ironhead este EVO? Motorul de pe Ironhead se regaseste si pe Softail? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Singura legatura dintre cele doua filmulete (nu stiu de ce doua ca al meu nu-l vad ca ar fi postat) este sunetul specific Harley. E ceva ce nu se uita! Atat. In rest comentarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Singura legatura dintre cele doua filmulete (nu stiu de ce doua ca al meu nu-l vad ca ar fi postat) este sunetul specific Harley. E ceva ce nu se uita! Atat. In rest comentarii... ai dreptate.HD urile auun sunet specific .Insa la Hd ul meu mai trebuie ceva de reglat si verificat ....si oricum depinde si de calitatea filmuletului...TRebuie ascultat in live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 ai dreptate.HD urile auun sunet specific .Insa la Hd ul meu mai trebuie ceva de reglat si verificat ....si oricum depinde si de calitatea filmuletului...TRebuie ascultat in live. FELICITARI SI FARA EVENIMENTE ZOLTAN SI SA AL FACI MAI FRUNOS DE CAT HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Super tare Zoli! Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Un preview cu mobra lui Zoli: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 bravo mai Zoli!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeChamp Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Un preview cu mobra lui Zoli: Se vede ca sunteti frati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Un preview cu mobra lui Zoli: fish tail-ul intors arata senzational de agresiv ca toata mobra de altfel. misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 De aproape un an tot trec pe langa un custom shop, la vreo 30 km de unde locuiesc...Azi mi-am facut timp si am intrat, crezand ca o sa gasesc un Harley shop, cu cateva Softail-uri customizate cand, surpriza...Intrarea am gasit-o usor, iesirea... Nu am putut fotografia service-ul, iar acolo se aflau cel putin 30 de Shovel-Panhead-uri...Din pacate nici un Knuklehead. Ironhead-ul negru a fost surpriza suprema, unul dintre putinele Cafe racere de fabrica si starul necontestat al filmului Black Rain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 pfoai,no asa da....panhead,pan-shovel,furci springer...excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 cine vrea Ironhead -ul meu ? .......este de vanzare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Cu cat l-ai da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Up for Zoli, e un motor BESTIAL!!! Arata foarte bine si merge la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 .... ai de plua mea, candy store ! unde este situat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 UP. Cine da 8600 euro poate sa ia Harley-u' .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 UP. Cine da 6800 euro poate sa ia Harley-u' .... Zoli Dar cum de ? vrei BIG twin ? Pretul e ok , Motorul arata super ! Spor la vinzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 UP. Cine da 6800 euro poate sa ia Harley-u' .... pfuuuuu am scris gresiiit , 8600 euro e petul ,cu se vede si pe bikeshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 21, 2013 Autor Share Postat Mai 21, 2013 vad ca te-ai corectat singur...hehehe.. ps:6800 era pret mai realist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Pan...tractor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 e un knuckle mai exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Da ai dreptate ,am dat an orbul gaini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 vad ca te-ai corectat singur...hehehe.. ps:6800 era pret mai realist. ouch spor la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate