Thomas Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 http://www.stiridecluj.ro/social/accident-...it-galerie-foto Accidentul s-a produs in jurul orei 19,15 pe strada Motilor din Cluj-Napoca. Soferul unui autoturism Seat care venea dinspre Primaria Cluj-Napoca si se indrepta spre Manastur a vrut sa vireze la stanga pe strada Iuliu Hatieganu, desi avea obligatoriu inainte. In acel moment dinspre Manastur venea un motociclist. In urma impactului motociclistul a fost grav ranit si a fost dus la Unitatea de Primire a Urgentelor. Circulatia a fost oprita timp de mai bine de o jumatate de ora,iar in jurul orei 19.50 a fost reluata. Soferul autoturismului Seat a fost condus de politisti la sectie pentru audieri si va fi dus la spital pentru prelevarea de probe biologice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Sanatate motociclistului! Motocicleta nu pare avariata prea rau din fotografii... la felul in care se prezinta masina, as fi zis ca e facuta praf. Si totusi nu inteleg cum e lovita masina in aripa stanga, daca soferul a facut stanga, iar motociclistul circula din sens opus... Editat Aprilie 18, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 naspa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Mai este un topic deschis aici sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Ceva vesti despre motociclist,care e starea lui?Acolo scrie ca a fost grav ranit Nu-mi dau seama daca sunt indoite furcile putin sus,in rest motocicleta arata de parca ar fi fost scapata pe o parte la 3 la ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Mai este un topic deschis aici sanatate riderului da, dar aici este subforumul dedicat accidentelor, aici se scrie/citeste despre accidente. eu personal nu intru prin alte regiuni ca sa pot afla de pe acolo. Sanatate pilotului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Sanatate si recuperate usoara. Imi aduc aminte, acu vreo 25 de ani, eram tanar si nelinistit la vreo paishpe ani, eram cu bicicleta si era sa o bulesc si eu, cam aceeasi situatie. Ce coincidenta! Mesaj completat Ceva vesti despre motociclist,care e starea lui?Acolo scrie ca a fost grav ranitNu-mi dau seama daca sunt indoite furcile putin sus,in rest motocicleta arata de parca ar fi fost scapata pe o parte la 3 la ora. Uita-te la Seat, e cam sifonat. A fost acolo o izbitura, un soc. Sper sa nu fie ceva grav, sa fi zburat omu' peste motor si capota autoturismului, si du as-a izbit de el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate