LCA Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 am o yamaha tenere 660 din 95' modelu cu 2 faruri si vreau sa o inalt oleaca,nu merge din piulita de sub arc,am incercat,stie cnv cv variante sau arcuri aftermarket care merg pe tenere.astept variante.salutari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 am o yamaha tenere 660 din 95' modelu cu 2 faruri si vreau sa o inalt oleaca,nu merge din piulita de sub arc,am incercat,stie cnv cv variante sau arcuri aftermarket care merg pe tenere.astept variante.salutari! in caz ca nu gasesti de cumparat nimic (sau nu vrei) atunci ai putea incerca si asta daca mai ai cursa la telescop ai putea face unfel de adaos intre piulita si arc (cred ca undeva intre 20-40 mm) pune o poza cu suspensia daca poti te rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 dacă mai adaugi ceva între piuliță Âşi arc o cobori de fapt, pentru că se comprimă arcul. ție îți trebuie niÂşte oase în genul: http://www.busters-accessories.co.uk/produ...mp;tier3url=WRP o variantă mai ieftină ar fi să mai bagi niÂşte burete în Âşa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorus Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) Variante sunt mai multe, depinde care este scopul acestei inaltari .. intarire furca fata ( ok pt sosea) oase ( modificarea geometriei ansamblului de suspensie spate ) intarire suspensie spate ( modificare sau inlocuire arc si / sau amortizor ) roata 18 ( yamaha XT ) pe spate ( OK OFF-road) - va trebui sa tai un suport al aparatoarei de lant sau sa-l repozitionezi) o cura de slabire daca este cazul sau ridicarea pe o roata . Stima !! Editat Aprilie 19, 2011 de motorus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 vezi si topicul asta: /index.php?...=622519&hl= omul face pentru bmw-uri si aprilii, dar daca ii dai cotele, sunt sigur ca poate face si pentru orice altceva linkage-uri pentru ridicat-coborat mobra... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Apreciez, multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate