georgem Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Am fosrt aproape martor la accident aseara, s-a intamplat la cateva sute de metri in fata mea. Veneam de la Brasov cu familia, cu masina, si accidentul s-a intamplat la mai putin de 1 minut dupa ce motociclistul a trecut in zig-zag printre masini. Eu circulam cu fix 100 Km/h, pentru ca tocmai trecusem pe langa niste masini de politie si la cat de aglomerat era drumul ma asteptam sa mai fie cateva masini pana in Ploiesti. El a trecut exact printre mine (pe banda 2, m-am lipit de axul drumului sa-i fac loc) si masina care era pe banda 1, n-a astaptat sa aiba mai mult loc, si a continuat din pacate cam in acelasi mod. .... Soarele era in spate, vizibilitatea era perfecta. Viteza motociclistului era inainte putin inainte de accident undeva pe la 120-130 km/h. .... In cazul asta eu sunt convins ca viteza la care s-a blocat acul vitezometrului era cea reala cu care circula motociclistul (sau foarte aproape de cea reala). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Da breh, numai ca parte in proces, evident. Insa intreb si io, daca o persoana direct implicata in proces il aduce pe Thomas cu argumentatia lui trebuie ascultat ? Da-le dreq de pasaje din lege, daca e lege nu inseamna ca e si buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Pe Thomas nu-l asculta nimeni daca nu e expert autorizat. Ei vezi,asta e ghei. Parere personala, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Pai nu breh, ziceam in caz ca-l chemi tu pe Thomas ca expert. Daca nu ai altul? Daca expertul "autorizat" costa o carca de bani? Daca am io impresia ca "expertul" ia niste template-uri de pe accidente si le pune la "analiza" pentru ca ii face viata mai usoara? Nu in sensul in care oricare intra acolo si isi da cu parerea. Nu, asta ar fi si mai ghei. Oricum, judecatorul poate sa-i zica : coae , iti dau voie sa alegi unu' din "vecini" daca tu crezi ca pe tine te aranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate