ca7a_73 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 (editat) Faina plimbare. Bravo. Cred ca e ultima ca se cam duce vremea buna Si constantenii au facut o plimbare de faina. Editat Octombrie 17, 2006 de ca7a_73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 incotro duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 filmele....pe bucatzi. Atentie. Dupa ce le downloadati schimbati extensia din avi in rar. Le am arhivat in bucatele de cate 2Mb si nu ma lasa sa le incarc ca si RAR asa ca le am redenumit in .avi dar sunt arhive.... ......let me know dc nu merg si revin la varianta CD continuarea.... .... la_masa.part1.avi la_masa.part2.avi la_masa.part3.avi la_masa.part4.avi la_masa.part5.avi pe_drum.part1.avi pe_drum.part2.avi pe_drum.part3.avi pe_drum.part4.avi pe_drum.part5.avi vulcanii.part01.avi vulcanii.part02.avi vulcanii.part03.avi vulcanii.part04.avi vulcanii.part05.avi vulcanii.part06.avi vulcanii.part07.avi vulcanii.part08.avi vulcanii.part09.avi vulcanii.part10.avi vulcanii.part11.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 "Pe drum" nu merge. Celelalte doua merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 incotro duminica? Pai... la Arges! Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 La Curtea de Arges ! E si o cetate pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 17, 2006 Autor Share Postat Octombrie 17, 2006 Propunerea mea era sa mergem langa Bucuresti, la padure la Arges. Sunt locuri frumoase. Dar daca voi vreti la Curtea de Arges, no problem din partea mea. Tiii-Tiiiii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Eu daca reusesc sa ma eschivez de la mersul la munca duminica, vin . Purghy zilele astea trec prin Carrefour dupa un Spray cu o goarna cat mai mare .....sa vezi TII TIII atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Eu daca reusesc sa ma eschivez de la mersul la munca duminica, vin . Purghy zilele astea trec prin Carrefour dupa un Spray cu o goarna cat mai mare .....sa vezi TII TIII atunci He he ... cineva ti-a luat-o inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 He he ... cineva ti-a luat-o inainte. Nu spunem cine........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Filmuletul de "pe drum" aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
world_wonderer Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Superba excursie, bravo voua Pacat ca nu ati putut ajunge putin mai repede in Bucuresti ca sa ne putem vedea, dar asa ceva merita pe deplin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 Damn, I'm looking gooood!..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 (editat) cam scurt filmuletul ...dar l-am vazut de mai multe ori incat sa para un film de lung metraj ...asteptam continuarea Editat Octombrie 19, 2006 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 cam scurt filmuletul ...dar l-am vazut de mai multe ori incat sa para un film de lung metraj ...asteptam continuarea Pai pot sa il lipesc de mai multe ori pana se face o ora . Data viitoare fac mai multe filmulete in mers...poate facem rost si de o camera video micutza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Data viitoare fac mai multe filmulete in mers...poate facem rost si de o camera video micutza.... Eeeee, ai vorbit pe limba mea. Ce bine se aud "sferturile de litru" , nu Purghy ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Filmuletul de "pe drum" aici. Pe youtube se vede destul de prost. Daca inca mai e lume care nu l are vi l trimit arhivat pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Nu mai deschid alt topic,daca tot e vorba de vulcanii ciormolosi si tot ne-am intors cu voi, bagam si noi cu nesimtire cateva pozne intarziate(deh....am muncit pe branci saptamana asta si nu am avut timp sa le micsorez; erau prea mari si cadea naibii forumul) pe topicul vostru: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate