pepinno Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Cum deabea m-am intors de la munte din vacanta de pasti..am de gand sa ma odihnesc si de 1MAI..in concluzie va propun formarea unui grup de MAXI cu plecare din 30 Aprilie...Propun viteza de croaziera 110 -140 km/h.. Daca aveti alte ideii..personal sant deschis provocarilor ...deci haideti cu inscrierea.... 1` PEP`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Cum deabea m-am intors de la munte din vacanta de pasti..am de gand sa ma odihnesc si de 1MAI..in concluzie va propun formarea unui grup de MAXI cu plecare din 30 Aprilie...Propun viteza de croaziera 110 -140 km/h.. Daca aveti alte ideii..personal sant deschis provocarilor ...deci haideti cu inscrierea.... 1` PEP`u Cred ca glumesti. Sau ai de gand sa mergi in Germania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Viteza maxima in cartea scuterului meu de 250,e 110km/h.Chiar daca sare de 130 Eu la drum lung nu il alerg cu mai mult de 90...de fapt eu merg cu 85-90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Viteza maxima in cartea scuterului meu de 250,e 110km/h.Chiar daca sare de 130Eu la drum lung nu il alerg cu mai mult de 90...de fapt eu merg cu 85-90 pai asta zic su eu, la drum lung viteza ideala ar fi undeva pe la 85-95. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 ceea ce ziceti voi e foarte corect pentru un 250 si sunt de acord cu voi cu un 4-500 cc, treaba sta altfel, adica poti sa o tii la 110 pe unde-ti permite drumul, cu "varfuri" de 130-140. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Cum deabea m-am intors de la munte din vacanta de pasti..am de gand sa ma odihnesc si de 1MAI..in concluzie va propun formarea unui grup de MAXI cu plecare din 30 Aprilie...Propun viteza de croaziera 110 -140 km/h.. Daca aveti alte ideii..personal sant deschis provocarilor ...deci haideti cu inscrierea.... 1` PEP`u /index.php?...00#entry2836068 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 cautati mai sus topicul Maxiscuteristilor , postati acolo si ne vom intalni cu siguranta , cat despre vitezele de croaziera , le stabiliti pe drum , in functie de carosabil , timp si alte motive . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate