lucicaCB1000 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 ce parere aveti de CB1000.Eu am unul si sunt tare multumit.merge belea sare in ochi si nu are moarte.Va dau un sfat vedeti unul su dupa aia sa mai vorbiti de motoare nu degeaba ii zice Big one.va salut. java script:emoticon('', 'smid_3') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Va dau un sfat vedeti unul su dupa aia sa mai vorbiti de motoare nu degeaba ii zice Big one.va salut. Daca zici tu..... asa o fii. Noi pana atunci mai invatam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Lucica, te astept pe la Constanta.....CB-ul ala al tau nu astepta decat kilometrii. Sper sa te tii de ea si sa o stapanesti sanatos....Eu am vandut Africana....poate o vezi prin Buc....sa o pupi din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 ce parere aveti de CB1000.Eu am unul si sunt tare multumit.merge belea sare in ochi si nu are moarte.Va dau un sfat vedeti unul su dupa aia sa mai vorbiti de motoare nu degeaba ii zice Big one.va salut. java script:emoticon('', 'smid_3') pai kiar vrem sa vedem unu.,..ia pune poze..cb ul si xjr ul is printre motoarele mele favorite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucicaCB1000 Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 iubirea vietii mele.trebuie sa ma decid pe care o iubesc mai mult.si o poza de la cheia iubirea vietii mele.trebuie sa ma decid pe care o iubesc mai mult.si o poza de la cheia Lucica, te astept pe la Constanta.....CB-ul ala al tau nu astepta decat kilometrii. Sper sa te tii de ea si sa o stapanesti sanatos....Eu am vandut Africana....poate o vezi prin Buc....sa o pupi din partea mea salut,cred ca ti-am vazut motorul pe aici pacat ca era misto de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Uire-mi si Banditul. Ce frig a fost atunci! sport,naked,naked,sport,sport,sport,sport Honda,Suzuki,Honda,Suzuki,Honda,Honda,Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucicaCB1000 Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) Uire-mi si Banditul. Ce frig a fost atunci! sport,naked,naked,sport,sport,sport,sport Honda,Suzuki,Honda,Suzuki,Honda,Honda,Honda singurul motor care poate tine pasul cu cb-ul 1000 este bandit 400 vezi poza de mai jos a unui mare motorist Lucica, te astept pe la Constanta.....CB-ul ala al tau nu astepta decat kilometrii. Sper sa te tii de ea si sa o stapanesti sanatos....Eu am vandut Africana....poate o vezi prin Buc....sa o pupi din partea mea si sa sti ca am facut destui chilometrii,si-n bucuresti,vreo 8-9000cu tot cu escapade pe la munte sau mare incerc si eu cat ma tin buzunarele ca totusi consuma ceva asta,e cam setoasa pai kiar vrem sa vedem unu.,..ia pune poze..cb ul si xjr ul is printre motoarele mele favorite... sper sa-ti placa cb-ul daca esti biker adevarat Editat Noiembrie 14, 2006 de lucicaCB1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuNu' Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 E super motoreta, posed si eu un cb500 dar parca e ceva mai furios al meu pe curbe decat monstruletul tau.... heheheh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 (editat) ''Lucica, te astept pe la Constanta.....CB-ul ala al tau nu astepta decat kilometrii. Sper sa te tii de ea si sa o stapanesti sanatos....Eu am vandut Africana....poate o vezi prin Buc....sa o pupi din partea mea makeout.gif'' Lucica mi-au placut pozele Te astept si pe la Braila.... Sorry for off topic Editat Noiembrie 19, 2006 de Marinero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucicaCB1000 Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 ''Lucica, te astept pe la Constanta.....CB-ul ala al tau nu astepta decat kilometrii. Sper sa te tii de ea si sa o stapanesti sanatos....Eu am vandut Africana....poate o vezi prin Buc....sa o pupi din partea mea makeout.gif'' Lucica mi-au placut pozele Te astept si pe la Braila.... Sorry for off topic o sa vin si prin Braila da la primavara de acum,m-ai tinem legatura E super motoreta, posed si eu un cb500 dar parca e ceva mai furios al meu pe curbe decat monstruletul tau.... heheheh cand o sa-mi arati cauciucul uzat pana la capete cum fac eu cand merg la cheia atunci imi scot palaria in fata ta.O fi el monstru da sta bine pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucicaCB1000 Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 E super motoreta, posed si eu un cb500 dar parca e ceva mai furios al meu pe curbe decat monstruletul tau.... heheheh mai iti trebuie niste spanac si mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 SALUT SUPER TARE MONSTER AM SI EU UNA MARGE BETON TRIMITE NISTE POZE DACA AI DE UNDE ESRI EU DIN BRASOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 (editat) SALUT SUPER TARE MONSTER AM SI EU UNA MARGE BETON TRIMITE NISTE POZE DACA AI DE UNDE ESRI EU DIN BRASOV E din Constanta. Sper ca nu se supara ca vorbesc in numele lui.el nu prea intra pe forum. Editat Iunie 20, 2007 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Bai Monster sunt Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucicaCB1000 Postat Iunie 30, 2007 Autor Share Postat Iunie 30, 2007 E din Constanta. Sper ca nu se supara ca vorbesc in numele lui.el nu prea intra pe forum. Nu ma supar ma,chiar nu am avut timp sa mai intru dar promit ca o sa recuperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate