MariusXXX Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Sa-mi prezint si eu motocicleta, este o Yamaha R6 din 2002 cumparata in octombrie 2010 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Faina mobra,sa o stapanesti sanatos si fara incidente....de curiozitate intreb,este primul tau motor,de cat timp ai A-ul pe permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Aprilie 28, 2011 Autor Share Postat Aprilie 28, 2011 Faina mobra,sa o stapanesti sanatos si fara incidente....de curiozitate intreb,este primul tau motor,de cat timp ai A-ul pe permis? Multumesc,din septembrie 2010 am A-ul, este prima motocicleta, dar am experienta pe tractor , glumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) Sa-mi prezint si eu motocicleta, este o Yamaha R6 din 2002 cumparata in octombrie 2010 ! sa-nteleg c-ai luat-o la pret de iarna s-o stapanesti sanatos + ia-o usurel ca e o bestie! Editat Aprilie 28, 2011 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Aprilie 29, 2011 Autor Share Postat Aprilie 29, 2011 Multumesc,incerc sa o iau usurel k mai vreau sa traiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Nu iti e mai usor sa controlezi ambreiajul si frana cu 2 degete in loc de 4? Imi aduc aminte ca la inceput foloseam si eu 4 degete si ma tot miram cum pot sa conduca altii cu 2 sau chiar 1 deget. Apoi am descoperit ca se poate .. ba chiar e mult mai usor. Bafta cu motorul si ia-o incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 @mariusxxx-inca ceva: schimba si semnatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Nu iti e mai usor sa controlezi ambreiajul si frana cu 2 degete in loc de 4? Imi aduc aminte ca la inceput foloseam si eu 4 degete si ma tot miram cum pot sa conduca altii cu 2 sau chiar 1 deget. Apoi am descoperit ca se poate .. ba chiar e mult mai usor. Bafta cu motorul si ia-o incet. Si eu merg pe motocicleta de 1 an si nu pot sa controlez cu 2 degete;poate si din cauza ca la a mea e destul de tare ambreiajul si prinde si mai pe la mijloc si mi-a stalci celelalte degete cred,dar cu 4 chiar mi se pare confortabil. ON:Frumoasa motocicleta si pare ingrijita;sa ai grija de ea/cu ea ca nu-i de gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 4, 2011 Autor Share Postat Mai 4, 2011 Mersi!Nu stiu daca imi este mai usor ca nu am incercat, o sa incerc si te anunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Faina jucaria,seamana intrucatva cu r1'98.Vad ca are manere rizoma sau nu gimbesc eu bine?Semnalizatoarele pe led? Vezi ceva in oglinzile alea?La viteza nu vibreaza? Vad ca are crash-pad'uri,ala e un lucru f bun. S-o stapanesti sanatos,schimba-i toba ca tre sa se auda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 9, 2011 Autor Share Postat Mai 9, 2011 (editat) Faina jucaria,seamana intrucatva cu r1'98.Vad ca are manere rizoma sau nu gimbesc eu bine?Semnalizatoarele pe led? Vezi ceva in oglinzile alea?La viteza nu vibreaza? Vad ca are crash-pad'uri,ala e un lucru f bun. S-o stapanesti sanatos,schimba-i toba ca tre sa se auda Mersi ! Da, are mansoane Rizoma, semnalizari Rizoma pe led, crashpaduri rizoma, oglinzi Rizoma, e full Rizoma ,da vad in oglinzi, ce sa vibreze la viteza?Nu prea ma intereseaza sa se auda toba, o las asa, vreau sa aud motorul mai bine Editat Mai 9, 2011 de MariusXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Aa,pai daca are oglinzile Rizoma,normal ca nu vibreaza .Asa da. Crede-ma,in primul rand pt siguranta,e mai bine sa se auda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate