BB1 Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Dupa 3 luni de chinuri si cautari in sfarsit am gasit-o! M-am gandit foarte mult ce sa-mi iau (avand in vedere ca am mai mers doar 200 km pe un enduro ), dar cand am vazut-o m-am indragostit pe loc. La inceput m-am speriat ca este prea mare, dar m-am obisnuit din prima zi. Acum imi dau seama ca este ceea ce mi-am dorit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BB1 Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 Inca o poza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 oo....e intr-un fel motoru asta... Super...sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 NICE............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 23, 2004 Admin Share Postat Aprilie 23, 2004 oau! raritati.. zi ceva date despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 23, 2004 Share Postat Aprilie 23, 2004 va zic io ... motor 650 monocilindric de la BMW cadru de aluminiu forjat suspensie spate cu amortizor orizontal @ 170 de kile (nu mai tin minte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BB1 Postat Aprilie 25, 2004 Autor Share Postat Aprilie 25, 2004 Stie cineva cum pot sa-i mai maresc putin puterea? Pot sa-i modific in spate pentru al doilea loc fara sa-i afecteze stabilitatea? Eventual daca stiti si cine poate sa-mi faca lucrul asta? Inca o intrebare!!! motorul meu are doua carburatoare. Toate motoarele BMW 650 au la fel, sau asta este supraalimentat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 Daca tot ai luat un unicat ... tine-o asa. De ce vrei sa cumperi ceva special, si apoi sa o modificai ca sa faci din ea una obisnuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BB1 Postat Aprilie 26, 2004 Autor Share Postat Aprilie 26, 2004 Cine imi poate face rost de oglinzile originale ( cu semanlizator incorporat ), eventual si farul din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 4, 2004 Share Postat Mai 4, 2004 crezi ca daca se putea mari puterea fara cosecinte negative asupra motorului, aia de bimota nu ar fi facut-o??? in principiu se alezeaza galeriile de adm si evacuare, se maresc supapele, se schimba axele cu came, carburile, tevile si tobele de esapament chip-ul etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 LAS-O ASA! ESTE O MOTOCICLETA SUPER. NU AVEM TEHNOLOGIE IN ROMANIA SA O MODIFICI. CU ALTE CUVINTE ....O BULESTI. LAS-O ASA! TE ROG! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 NU,NU,omule sa nu faci prostia,pacat de ea este o raritate rara ,mai ales la noi! Las-o asa ca e pacat de ea,sa faci modificari , copieri si alte nenorociri e usor,sa mentii originalitatea e mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BB1 Postat Mai 5, 2004 Autor Share Postat Mai 5, 2004 Asa o las! Mai ales ca sunt incepator si nu cred ca am nevoie deocamdata de putere mai mare. Momentan motocicleta este defacuta ( pentru verificari ). Sper ca in doua saptamani sa fie gata. Am o intrebare ! Rezervorul de ulei este din plastic si este crapat. Eu l-am lipit dar stiti pe cineva care ar putea sa-mi faca altul ?Eventual si din fibra daca merge sau din tabla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 la Nea Sorin in baneasa. Iti face din fibra de sticla sau chiar din carbon...daca se vede e mishto de tot din carbon...daca e pe sub carene, e mai ieftin din fibra. Tel:0744345058 R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Daca vrei s-o mai "inviorezi" putin cauta pe site-ul www.rotax.com (parca) si gasesti acolo o oferta pt. un kit de tuning ... si sa stii ca de obicei au doua carburatoare motoarele astea bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate