Marcos Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Am facut sambata 14 oct o tura care ma seca de mult, care o facusem partial cu bicla : Baiului-Valea Doftanei. Am urcat din Poiana Tapului pana sus in Baiului pe forestier, de acolo am luat-o pe culme mai pe drum, mai deamboulea pana am dat de un sat. De acolo am zis ca se termina tura prea repede si am luat-o demboulea prin padure, pe albia unui rau apoi. Am dat in final pe drumul ce leaga Comarnic de Tesila (cred). De acolo am zis s-o i-au iar deamboulea pana pe valea Doftanei prin padure. Am coborat destul de abrupt, mai prin boscheti, mai peste copaci cazuti pana am dat de un sant adanc si lung pe care n-am putut nici sa-l ocolesc si nici sa-l trec. Asa ca a trebuit sa ma intorc. Problema acum ca erau numai craci, trunchiuri de copaci pe jos, ude. Aderenta spre 0, deci multe cazaturi In final am prin o portiune cat de cat dreapta si i-am dat blana si am tinut-o asa pana sus, in slalom printre copaci, sarind busteni, derapand pe noroi, din fericire fara sa mai cad. Ajuns sus am tinut drumul spre Campina si de acolo pe DN1 inapoi in buc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Faina plimbare, frumos peisaj. Bravo si la mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Bravo, frumoasa tura Ai fost singur? In cate ore ai facut tura asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Excelent, bravo!! Frumoase pozele si peisajele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 excelent! Foarte ¨profi¨ pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 intrebare: ai fost singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 intrebare: ai fost singur? Dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 ne-ai urmarit baga un oki aici /index.php?showtopic=65352 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate