mayaghery Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 (editat) nu stiu daca o vor scoate vreodata dar mi se pare perfecta! Editat Octombrie 17, 2006 de mayaghery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 ce kawa vrea sa fie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 mie mi se pare urata rau vrea sa fie o kawa de curse din 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 parca ii lipseste ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 parca ii lipseste ceva ...toba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 parca ii lipseste ceva Personalitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Nu prea ma impresioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 oare ii comoda la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 TREBUIE SA FIE UN CONCEPT....si f f probabil noul KAWA va avea ceva din look-ul acestui concept.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 seamana izbitor cu un prototip ktm pe care l am vazut.sau poate asta sa fie look ul viitoarelor motocicletelor de viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 seamana izbitor cu un prototip ktm pe care l am vazut.sau poate asta sa fie look ul viitoarelor motocicletelor de viteza? din cate stiu eu KTM-ul ala o sa fie scos in serie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate