SILVIU.C Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Se anunta vreo plimbare pt weekend-ul acesta? Iese careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 ..friiiiig...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 As face o Tulcea si ceva Delta. Cu windscreen merge, chiar de este frig Dar ar trebui plecat de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 Am vazut temperaturi de 22 grade pt sambata ,destul de bine zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Am vazut temperaturi de 22 grade pt sambata ,destul de bine zic eu noi plecam duminica pe la 10. spre brasov, prin cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 Da mai multe detalii ,cati pleaca ,ce motoare sunt ,de unde se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Se pleaca si mai aproape, spre sud-vest... plecarea maine la 12, de la Arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Da mai multe detalii ,cati pleaca ,ce motoare sunt ,de unde se pleaca? se pleaca de la omv baneasa...si ce stiu eu pana acum: zx4r, tlr 1000, gsxr 750, zx10r, rf600 cine mai vrea....poate veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 omv Baneasa ? la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 omv Baneasa ? la ce ora ? da..omv baneasa initial s-a vorbit de 10...dar cum ii stiu eu pe toti, se pot razgandi de 100 de ori. oricum o sa incerc sa postez pe forum ora, pt cei care mai doresc sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-28-MMS Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Spre Brasov, suna interesant, am inteles ca se pleaca pe la 10 sau cam asa ceva si se merge spre Brasov prin Cheia dar pana acolo cum se merge Bucuresti - Cheia - Brasov sau opriri "mancare & bautura" si acasa sau stabilim pe drum cum si unde oprim ??? Mentionez ca sunt la primul drum !!! Dar nu asta nu cred ca este o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 10.30 omv baneasa...ultima strigare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate