kata Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 (editat) niste scanuri care le mai am, o sa postez ficare serie intr-un reply nou nu stiu de ce le-am pus pe alea de 2 ori, intzelegetzi voi rog unul dintre moderatori sa stearga pozele in + sau dublate Editat Octombrie 19, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 man,ce reviste dedicate chopperelor/custom sunt in State?stiu si eu cateva,dar ia posteaza ce sti tu.... daca se poate,ar fi fain sa ne trimiti si noua ceva numere mai vechi din Easyrider ,Custom etc...ca in Ro nu gasesti nimic de afara. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Asta cu scanurile este o idee super.Am si eu o groaza da reviste(mostly Bikers News si Dream Machines) in care sunt in general lucruri pe care nu le gasesti pe net.Pacat ca nu am scaner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 oare nu avea si Robychopper un topic din asta,unde posta scan-uri din reviste spaniole? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Daca aveti carduri puteti subscrie pe internet la www.aimag.com Eu am abonament de 2 ani si sunt ca lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 oare nu avea si Robychopper un topic din asta,unde posta scan-uri din reviste spaniole? B. avea da dreq stie unde mai ii postul, in ceea ce priveste revistele io is abonat numai la 2: the horse (care cred ca or falimentat) si hot rod's bike works, din care sunt scanurile de mai sus, imi plac fiindca mai sunt si chestii oldschool si articole tehnice, las ca mai pun cate ceva p.s. black vezi ca fx-ul ala din '76 ''the judge'' ii ca si al tau, poate itzi vin niste ideii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 mobra din primele poze o vedeti mai bine aici: http://www.seservice.se/mainpage_en.htm arta de-a dreptu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) nu mai vreau sa deschid un topic nou pt asta, dar fitzi atentzi aici care nu atzi vazut biker buildoff, astia is niste canadieni ce le-or dat clasa la unu tip din texas care o avut o monstruozitate de trike V8 cu steagul americii vopsit pe el, ceea ce mi se pare foarte tzapan ii ca o fost show-ul de deliberare in texas, deci tzaranul o pierdut pe tarlaua lui , hahahah Editat Octombrie 22, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 foarte tare! asta l-am vazut pe site-ul discovery dar p-ala al tzaranului nu l-am vazut bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 (editat) mai niste scanuri si ultinul ii ''bitch slap'' prima femeie din biker built-off. gypsy charro a castigat in fatza unui tzaranoi cu un ''cookie cutter'' gen OCC. super beton gagica iar mi-le o mixat, ma rog, ultima poza ii din prima serie, intzelegetzi voi Editat Octombrie 28, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Nebunie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 mai inca cateva scanuri un articol interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 iaca aici easy neshte idei si o alta adevaraciune un pan si un CHOPPER adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 un norcal (frisco style) un evo tzapan ultimul deocamdat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 primul motor transversal pe care l-am vazut, singura poza din pacate un alt shovel CHOPPER, nu cacao de OCC. si un servicar pe care si io ash face livrari, haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Super Scavenger-ul.Simplu,negru,rezistent .Cred ca ma utilez si eu cu un scaner ca informatia din reviste este pretioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 wowwww.. io-s fun el diablo si, mai ales, bare metal evo... real stuff:) thx for the review Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 se pare ca am facut o boacana... mi-a dat un mesaj ca am depasit spatziu pt atashamente , si m-am apucat sa sterg din ele.... ce-i de facut?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 pune-le la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Kata vezi daca poti sa editezi fiecare post in parte si sa readaugi pozele.Sunt foarte faine articolele.Daca nu poti nu-i bai ca imi vine si mie scanerul si intru tare in reviste,ca am de unde.Refacem topicul cat ai clipi,nu-i nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 gata le-am reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 si un vulcan adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Frumoase motociclete se mai faceau pe timpuri! Indianul si HD-ul din '39 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Una dintre cele mai tari! Bun post Kata. Uite link: http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=1249 Fain si Vulcanul.Este rigidizat pe spate cu "Struts".Destul de hardcore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate