HondaSan Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Pentru cei ce au fost anul trecut la Marsul de Moto-clasice si la la intalnirea de la Mizil un personaj aparte cu o motocicleta Honda Sabre din 1984,motor admirat de toata lumea,un om linistit si la locul lui. Pe data de 1 Mai ac. in timp ce se deplasa in Bulgaria la Nasebar a suferit un accident vascular si a cazut cu motocicleta.Accidentul sa soldat cu decesul lui Luky si distrugerea motocicletei.Inmormantarea are loc azi 05.05.2011 la orele 12 la Cimitirul Bellu..Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. PS.Am postat si aici pentru ca Luky era si membru al micii noastre comunitati de iubitori si posesori de moto comuniste si clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Un tip modest,cu o motocicleta deosebita.Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 R.I.P. My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Odihna VeÂşnică Âşi Lumina fără SfîrÂşit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Dumnezeu să-l odihnească! L-am cunoscut și eu, îmi pare tare rău să aud că nu mai este printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate