ciprian Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 SALUTARE, 10 ANI circuit motocross CIOLPANI. Un eveniment pentru toti iubitorii motociclismului. Compeditii de Motocross, Endurocross si Enduro. va asteptam:) PROGRAM DE DESFASURARE 10 ANI CIRCUIT MOTOCROSS CIOLPANI 2001- 2011 ETAPA III Campionatul National de ENDUROCROSS 14- 15 Mai 2011, Ciolpani/Gorgota VINERI 13 MAI 2011 Ora: 18,00 – 22,00 – Secretariat SAMBATA 14 MAI 2011 08,00 – 10,00 - Secretariat + RT 10,00 - 10,30 – Sedinta informare sportivi 10,40 - 11,00 – Antrenament clasa C, 11,10 - 11,30 – Antrenament clasa A + B + VETERANI 11.30 – 11.45 – Anternament clasa Quad/ATV 11,50 - Formare grila clasa C 12,00 – START clasa C ( 1 h + 1 tur ) 13,50 - Formare grila clasa A + B + VETERANI 14,00 – START clasa A + B + VETERANI ( A 2 h + 1 tur / B +VET 1.5 h + 1 tur ) 16.30 – START clasa Quad/ATV ( 45 min + 1 tur ) 18,00 – FESTIVITATEA DE PREMIERE ENDUROCROSS 18,30 - FESTIVITATE 10 ANI CIRCUIT MOTOCROSS 20,00 – CONCERT TARA si LIVIU HODOR DUMINICA 15 MAI 2011 10 ANI MX CIRCUIT CIOLPANI 11,00 – 11,20 – antrenament MX, ENDURO, VETERANI 11,25 – 11,45 antrenament FETE SI COPII 12,00 PREZENTARE SPORTIVI 12,30 LAST MAN STANDING( aprox 30 min) 13,30 LADIES vs GENTLEMAN’S( 15 min) 14,30 REVERSE( 20 min +1 tura) 15,30 NAKED RACE(10 min + 1 tura) 16,00 ENDURO STAGE(30 min) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 am tot cautat sa vad care sunt diferentele intre clasa A, B si C dar nu m-am prins, exista pe undeva un regulamenmt, ceva explicatii despre cum se impart clasele la motocross? Si parca vazusem prin alte parti clase de genul MX1, MX2 si unele legate de capacitate 65, 85. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Din cate inteleg eu este un concurs de ENDUROCROSS, NU motocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 am tot cautat sa vad care sunt diferentele intre clasa A, B si C dar nu m-am prins, exista pe undeva un regulamenmt, ceva explicatii despre cum se impart clasele la motocross? Si parca vazusem prin alte parti clase de genul MX1, MX2 si unele legate de capacitate 65, 85. A B si C sunt clasele pilotilor(experienta). MX1 MX2 - motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Mai 6, 2011 Autor Share Postat Mai 6, 2011 am tot cautat sa vad care sunt diferentele intre clasa A, B si C dar nu m-am prins, exista pe undeva un regulamenmt, ceva explicatii despre cum se impart clasele la motocross? Si parca vazusem prin alte parti clase de genul MX1, MX2 si unele legate de capacitate 65, 85. sal. uite am anexat si regulamentul particular. daca mai ai nelamuriri, scrie. bafta cip SALUTARE, 10 ANI circuit motocross CIOLPANI. Un eveniment pentru toti iubitorii motociclismului. Compeditii de Motocross, Endurocross si Enduro. va asteptam:) PROGRAM DE DESFASURARE 10 ANI CIRCUIT MOTOCROSS CIOLPANI 2001- 2011 ETAPA III Campionatul National de ENDUROCROSS 14- 15 Mai 2011, Ciolpani/Gorgota VINERI 13 MAI 2011 Ora: 18,00 – 22,00 – Secretariat SAMBATA 14 MAI 2011 08,00 – 10,00 - Secretariat + RT 10,00 - 10,30 – Sedinta informare sportivi 10,40 - 11,00 – Antrenament clasa C, 11,10 - 11,30 – Antrenament clasa A + B + VETERANI 11.30 – 11.45 – Anternament clasa Quad/ATV 11,50 - Formare grila clasa C 12,00 – START clasa C ( 1 h + 1 tur ) 13,50 - Formare grila clasa A + B + VETERANI 14,00 – START clasa A + B + VETERANI ( A 2 h + 1 tur / B +VET 1.5 h + 1 tur ) 16.30 – START clasa Quad/ATV ( 45 min + 1 tur ) 18,00 – FESTIVITATEA DE PREMIERE ENDUROCROSS 18,30 - FESTIVITATE 10 ANI CIRCUIT MOTOCROSS 20,00 – CONCERT TARA si LIVIU HODOR DUMINICA 15 MAI 2011 10 ANI MX CIRCUIT CIOLPANI 11,00 – 11,20 – antrenament MX, ENDURO, VETERANI 11,25 – 11,45 antrenament FETE SI COPII 12,00 PREZENTARE SPORTIVI 12,30 LAST MAN STANDING( aprox 30 min) 13,30 LADIES vs GENTLEMAN’S( 15 min) 14,30 REVERSE( 20 min +1 tura) 15,30 NAKED RACE(10 min + 1 tura) 16,00 ENDURO STAGE(30 min) RP EX et III2011bun.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 La multi ani circuitule, sa cresti mare si sa fii cuminte pe viitor ca sa nu ne mai rupi ! Ce se intampla de fapt duminica, sunt demonstratiile unor piloti stabiliti deja sau la enduro stage de pilda se poate inscrie oricine si se va alerga pe partea de enduro a traseului de enduro cros ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Mai 16, 2011 Autor Share Postat Mai 16, 2011 (editat) La multi ani circuitule, sa cresti mare si sa fii cuminte pe viitor ca sa nu ne mai rupi ! Ce se intampla de fapt duminica, sunt demonstratiile unor piloti stabiliti deja sau la enduro stage de pilda se poate inscrie oricine si se va alerga pe partea de enduro a traseului de enduro cros ? multumim frumos. Duminica merge toata lumea. sunteti bineveniti. la enduro stage ne dam prin balastiera si pe partea de enduro a traseului de endurocross. ne jucam si ne simtim bine. nu vreau sa dam o nota fff sportiva. poate ca noi(Adi, Huli, eu) nici nu ne dam. sa nu complicam treburile. va asteptam si sambata la endurocrss si/sau la PARTY! bafta, cip multumim frumos. Duminica merge toata lumea. sunteti bineveniti. la enduro stage ne dam prin balastiera si pe partea de enduro a traseului de endurocross. ne jucam si ne simtim bine. nu vreau sa dam o nota fff sportiva. poate ca noi(Adi, Huli, eu) nici nu ne dam. sa nu complicam treburile. va asteptam si sambata la endurocrss si/sau la PARTY! bafta, cip multumim frumos. Duminica merge toata lumea. sunteti bineveniti. la enduro stage ne dam prin balastiera si pe partea de enduro a traseului de endurocross. ne jucam si ne simtim bine. nu vreau sa dam o nota fff sportiva. poate ca noi(Adi, Huli, eu) nici nu ne dam. sa nu complicam treburile. va asteptam si sambata la endurocrss si/sau la PARTY! bafta, cip multumim frumos. Duminica merge toata lumea. sunteti bineveniti. la enduro stage ne dam prin balastiera si pe partea de enduro a traseului de endurocross. ne jucam si ne simtim bine. nu vreau sa dam o nota fff sportiva. poate ca noi(Adi, Huli, eu) nici nu ne dam. sa nu complicam treburile. va asteptam si sambata la endurocrss si/sau la PARTY! bafta, cip SPECTACOL IN ETAPA DE ENDUROCROSS DE LA CIOLPANI Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la inaugurarea circuitului de la Ciolpani, cluburile Dual Racing Team si Top Cross TCS au organizat si etapa a treia din Campionatul de Endurocross. La startul acestei etape au fost 56 de piloti la clasele A, B, C, Veterani, ATV si Quad. Etapa a treia a Campionatul National de Motocross, programata pe circuitul de la Ciolpani, s-a desfasurat in acelasi weekend in care cluburile Top Cross TCS si Dual Racing au aniversat zece ani de la inaugurarea circuitului de motocross. Programata sambata, 14 mai, etapa de endurocross a fost un test dificil pentru toti sportivii prezenti la start. „A plouat foarte mult in ultimele zile si traseul a fost mai dificil din aceasta cauza. Din fericire, sambata a fost o vreme superba si traseul s-a mai uscat. Sunt sigur insa ca toti cei care au luat startul au fost incantati de aceasta etapa”, a spus Ciprian Popescu, reprezentaul clubului Dual Racing Team. Traseul, lung de 7 kilometri, a fost un mix intre motocross si enduro. „Traseul a fost unul foarte complex, format din circuitul de motocross care este foarte tehnic, o sectiune de piatra si nisip prin balastiera si o sectiune pe o suprafata mai tare pe traseul de raliu. Sunt sigur ca a fost o provocare pentru toti pilotii inscrisi”, a mai spus Ciprian Popescu. La startul acestei etape s-au aliniat 56 sportivi inscrisi la clasele A, B, C, Veterani, ATV si Quad. Dupa o cursa extrem de spectaculoasa, la clasa A s-a impus Adrian Raduta, podium fiind completat de Julian Raduta si Ionut Cojanu. „Sunt fericit ca am reusit sa castig aceasta cursa, mai ales ca in acest weekend sarbatorim 10 ani de la inaugurarea circuitului. Nici nu-mi vine sa cred ca am realizat atat de multe in cei 10 ani. De-a lungul timpului, am organizat etape din Campionatul Mondial de Motocross, din Campionatul European si, desigur, din competitia interna. Este clar ca nu ne vom opri aici si ca vom incerca sa aducem, in fiecare an, cei mai buni piloti aici la Ciolpani”, a spus Adrian Raduta, reprezentantul clubului Top Cross TCS. Pilotii de la clasa A au mers 2 ore plus un tur, cei de la clasa B si Veterani o ora si jumatate, plus un tur, la clasa C o ora plus un tur, iar la Quat si ATV cate 45 de minute plus un tur. Pe podium, in etapa a treia a Campionatului National de Endurocroos, au mai urcat, la clasa B, Bogdan Butiu, Virgil Corbea si Lucian Neaga, la clasa C, Adrian Jani Mihu, Arpad Maxim si Ioan Malusel, la clasa Veterani, Ciprian Popescu, Daniel Naghi, la clasa ATV, Sever Chiujdea, Marc Mohora, Alexandru Gliga, iar la clasa Quad, Sebastian Bodea, Tihomir Avram si Cosmin Sorban. cp 1 - aniversare 10 ani circuit ciolpani VAR2.doc Editat Mai 11, 2011 de ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 La Multi Ani si felicitari pt concurs! A iesit perfect. Cum putem vedea pozele facute de zecile de fotografi ? :-) Am cautat pe net si inca nu am gasit nimic! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 La Multi Ani Motocross Ciolpani! Foarte reusit! Adrian Raduta - cel mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 singura "parere de rau" a fost ca din cauza de 7km de traseu asteptai ceva pina aveai din nou la ce sa te uiti. In rest, mi s-a parut destul de putina lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Ma alatur si eu celor ce va felicita pentru ceea ce faceti, pentru excelenta organizare, dar salut si prestatiile la inaltime ale concurentilor !! Cum putem vedea pozele facute de zecile de fotografi ? :-) Am cautat pe net si inca nu am gasit nimic! Mersi! Lucian, ti-am trimis PM. Ceva filmulete, pe care le puteti vedea HD: Precizez ca sunt 3 filmulete, dar al 3-lea vad ca nu apare ca link, nu e din vina mea... asa ca vedeti voi ... si o poza cu Lucian, ca a cerut omu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barli Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 http://facebook.com/endurocross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan3 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Doar doua-trei poze, aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Iunie 1, 2011 Autor Share Postat Iunie 1, 2011 Doar doua-trei poze, aici. mx prundu 2011. vizionare placuta mx prundu 2011. vizionare placuta endurocross Ciolpani 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 mx prundu 2011. vizionare placuta endurocross Ciolpani 2011 Complimente!!! Excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate