yuk Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 am aflat dimensiunile (nu foarte sigur si nu vreau sa demontez fara sa am semeringuri noi) si ma gandesc sa caut la un magazin de rulmenti/semeringuri... Este vorba de Gilera RRT 125 Nebraska'87, nu se gasesc in magazine moto, dar e posibil sa se potriveasca de la Varadero 125. Difera semeringurile de telescoape fata de cele pt axuri? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Da difera foarte mult,in general unele firme au incercat sa produca simeringuri cu un singur guler de etansare dar sa dovedit a nu tine prea mult timp pentru ca miscarea in interior nu este de rotire in acelasi loc ci de culisare si in plus nu rezista la presiunea realizata in amortizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 9, 2011 Autor Share Postat Mai 9, 2011 speram sa fie asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Zi dimensiunile si daca nu gasesti, poate iti fac eu rost din Cj de un set Din cate stiu, cu 2 gulere, unu de etnasare si unu de praf; astea cu alea ce le ai tu deja pe mobra de praf, ar trebui sa tina figura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 9, 2011 Autor Share Postat Mai 9, 2011 Zi dimensiunile si daca nu gasesti, poate iti fac eu rost din Cj de un set Din cate stiu, cu 2 gulere, unu de etnasare si unu de praf; astea cu alea ce le ai tu deja pe mobra de praf, ar trebui sa tina figura merci! nu e nevoie, intrebam pt ca am gasit ceva pe stoc pt moto, dar daca nu se potrivesc este la SB magazin OK pt rulmenti si semeringuri si acolo as gasi "aproximativ" orice. Deci, cu 2 gulere trebuie la furca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Nu neaparat, dar... Cand am schimbat eu la RT, am luat special pt modelu meu, de la Atena, prin romimoto-piese.ro. Or fost 20 ron setu parca. Ulterior am gasit la dealer de simeringuri in CJ, pe dimensiunile furcilor mele, cu 2 buze, una de etansare exact ca alea de la atena, si inca una ca de prag, care nu avea //////// alea pe ea. Deci era in plus, ma gandesc ca nu are ce sa strice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Daca nu ai alta solutie poti incerca sa le mai strangi arcul la cele care sunt deja montate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 nu intotdeauna merg stranse ,oricum la urma urmei nu sunt o avere semeringurile alea in magazin moto sunt intre 40 si 80 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 10, 2011 Autor Share Postat Mai 10, 2011 27 / pereche e pretul corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate