Admin l.u.v Postat Mai 10, 2011 Admin Share Postat Mai 10, 2011 (editat) Si eu am scris mai sus, dar incearca sa citesti cu atentie. Daca te uiti la semnatura ai sa vezi ca ma si ocup cu comercializarea/instalarea kiturilor xenon, in general cam stiu ce spun.. Celalalat droser al tau, de aceeasi firma, cu care palpaie becul la fel este un droser ieftin, care nu este stabil si de aici vin problemele tale. Tu te pacalesti, crezand ca daca face la fel este bun! Celalalt este bun, de la cealalta firma, cu care becul nu mai palpaie! Dealtfel este la mintea cocosului.. Ca idee, ce balast este, ce firma? UGG cumva? Editat Mai 10, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Am scris mai sus ca am inercat cu un droser de alta marca si ca nu mai face, cu unul aceeasi marca ca cel care il am eu pe motor tot asa face, e clar ca asa e el, intrebarea era cum pot rezolva problema (daca stie cineva) ... imi cer scz nu am fost prea atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Si eu am scris mai sus, dar incearca sa citesti cu atentie. Daca te uiti la semnatura ai sa vezi ca ma si ocup cu comercializarea/instalarea kiturilor xenon, in general cam stiu ce spun.. Celalalat droser al tau, de aceeasi firma, cu care palpaie becul la fel este un droser ieftin, care nu este stabil si de aici vin problemele tale. Tu te pacalesti, crezand ca daca face la fel este bun! Celalalt este bun, de la cealalta firma, cu care becul nu mai palpaie! Dealtfel este la mintea cocosului.. Ca idee, ce balast este, ce firma? UGG cumva? Pe el scrie mare H.I.D. mare, ca si cum asta ar fi firma, altceva nu am vazut scris pe droser ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate