foxbat Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Mda. m-a mancat sa trec pe langa BMW de pe Iuliu Maniu azi..training day si multe motoare inauntru eu in conserva, deh, asa ca maine ma bate gandul de un gratar - 100 km de bucale , langa Gaiesti. Am eu o casuta acolo si e un mare deal.uff, ce tanar eram so, rezum - maine, pe la un 11- 12 , plecarea spre Gaiesti. in functie de cati suntem aprovizionam . bere fara acolo si de-ale gratarului punem in conserva pe care o conduc. 100 km fix de bucale.pentru "enduristi" avem dealuri gramezi pentru " canapele" luam Jack one day trip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Man, nu promit nimic, dar tare m-ar tenta. Vorbesc maine dimineata cu fata, ca acuma s-a culcat deja, si vedem ce si cum. Dau un semn dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 8, 2011 Autor Share Postat Mai 8, 2011 oki doki Man, nu promit nimic, dar tare m-ar tenta. Vorbesc maine dimineata cu fata, ca acuma s-a culcat deja, si vedem ce si cum. Dau un semn dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 aici ploua si este foarte urat din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 20, 2011 Autor Share Postat Mai 20, 2011 parca ma bate gandul sa fac gratarelul asta duminica. 22 doritori ? Oki doki rezumam pana acum suntem 2 + 2 + 3 ( adivfr) + topgun Plecarea / intalnirea la Petromu' de la langa McDonald-ul de langa Metro Militari, ora 10 am. Participantii dau comanda de "consumabile " pe care conserva cu care voi veni si care are acu'gratarul lui Bogdan in ea o sa le care. Urmatorul punct de "intalnire " ca pe autostrada o sa i dati.. e la km 69-70 unde facem DREAPTA spre Gaiesti de unde mergem grupat. Pararea mea ca cine vrea sa vina fara sa treca pe la Petrom sa dea de stire ce i doreste pipotica si sa faca bine sa vina sa pape ce-a comandat , clar , da? si sa aunga in Gaiesti unde sa ne astepte. Cine nu e gata il iau cu lopata tel - 0722 412 126. n am roaming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 up maine, reloaded acelasi loc, aceasi ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) De la asa o invitatie nu se poate lipsi. Vin negresit! Foxule, nu poti veni pe motor? Daca impartim bagajul putem cara totul pe motoare. Iau si cutiile laterale si ce este mai voluminos car eu. Editat Martie 23, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 nu ti uita tableta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 nu ti uita tableta O pun din seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Daca aveam asigurare poate ieseam si eu la o vorba. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 O pun din seara asta. super . si maine e soareeeee Daca aveam asigurare poate ieseam si eu la o vorba. Distractie placuta! multam si crezi tu ca de la gaiesti , bumbuia, ( sau gura foii cum ai chef) dai de...muuulte masini ? nu te indemn la prostii dar e aproape off road :0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 prefer sa nu ma risc .o sa incerc sa vin,data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 prefer sa nu ma risc .o sa incerc sa vin,data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Chiar ati prins vreme frumoasa. Azi mi-am facut si eu damblaua si m-am plimbat prin curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 pune si dovezile foxule trait-ar jeleul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate