manuel_ktm Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 continuare 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Super tare....felicitari!!! Ceva peripetii ati avut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Super tare....felicitari!!! Ceva peripetii ati avut??? pozele "vorbeste" de la sine, daca pot spune asa. Ploaie, soare, vant, grindina, ceatza, baloane (doar vazut, fara plimbare datorita conditiilor meteo), Formula 1 (doar prima zi-antrenamente), oras subteran, pesteri, haleala, sisha. Cea mai periculoasa si neasteptata intamplare, a fost cea in care a intervenit GRINDINA! Mult succes si celor doi care au parasit grupul de Turcia anul acesta, ei pregatindu-se si antrenandu-se pentru plimbari cu pasager si schimbarea atitudinii de "mishtocar" in cea de "tata de familie"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 fain, bravo deja mi e dor de Cappadocia. oricum a fost o vreme..de mare angajament la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 In primul rand, felicitari pentru excursie. Anul asta in iunie ma duc si eu in Cappadocia (din pacate cu masina... nevasta, copii), Nemrut, Oludeniz, Pamukkale... Am mai fost de cateva ori in turcia... dar la hoteluri 5 stele all inclusive si doar cu cateva zile pe cont propriu. De data asta vom merge insa fara nimic rezervat. Gasim cazare, mancare, la fata locului. Voi in Cappadocia ati plecat cu cazarea aranjata din tara sau ati gasit la fata locului ? Cat v-a costat camera ? Cat mai e benzina in Turcia ? Anul trecut se invartea pe la 8 ron/l. Daca aveti timp, bagati mai multe poze... si mai ales mai multe vorbe Sa auzim numai de bine, Manuel Vasile. (probabil avem acelasi prenume ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 8, 2011 Autor Share Postat Mai 8, 2011 In primul rand, felicitari pentru excursie. Anul asta in iunie ma duc si eu in Cappadocia (din pacate cu masina... nevasta, copii), Nemrut, Oludeniz, Pamukkale... Am mai fost de cateva ori in turcia... dar la hoteluri 5 stele all inclusive si doar cu cateva zile pe cont propriu. De data asta vom merge insa fara nimic rezervat. Gasim cazare, mancare, la fata locului. Voi in Cappadocia ati plecat cu cazarea aranjata din tara sau ati gasit la fata locului ? Cat v-a costat camera ? Cat mai e benzina in Turcia ? Anul trecut se invartea pe la 8 ron/l. Daca aveti timp, bagati mai multe poze... si mai ales mai multe vorbe Sa auzim numai de bine, Manuel Vasile. (probabil avem acelasi prenume ) nu am avut nicaeri rezervari. benzina e 4,2-4,3 lire turcesti la un curs de 1 euro = 2,15-2,3 lire turcesti am platit la cazare cam 40-50 lire turcesti de persoana in camera single sau 80-100 lire o camera dubla. in istanbul o camera dubla e cam 75-100 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 tura a fost frumoasa, locuri minunate, oameni de calitate atasez si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Foarte frumos, dar din pacate ati avut cumva mai multe zile ploiase decat insorite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 primele 2 zile au fost cam innorate, dar in rest a fost ok, la intoarcere catre casa a mai plouat mai bag niste poze, rog un reply apoi, fiindca mai am un rand de poze pt vizionare poze, click dreapta pe poza apoi open link, altfel se vede format mare,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 poftiti, va rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 multumesc domnu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Un up... pentru continuarea povestii... Si o intrebare. Ati avut placerea sa mancati inghetata marash ? Ceva de genul asta ? http://www.youtube.com/watch?v=fvUQQF5S4Dg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Par misto pozele, dar stie cineva cum as putea sa le vad la rezolutie mai mica ? De cand cu upgrade-ul pt. forum, nu le mai vad normal, sa nu mai zic de butonul "top" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 @ bandit rider : click dreapta pe poza pe care vrei sa o vezi,,,se deschide o fereastra apoi click "open link" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 @ bandit rider : click dreapta pe poza pe care vrei sa o vezi,,,se deschide o fereastra apoi click "open link" Nu merge, daca dau dreapta click, imi deschide poza mare cat casa Si nu am optiune de "open link" In fine, primele poze sunt mai mici si am putut sa le vizionez, deasemenea si filmuletul, nu pot sa zic decat "super tare" si la cat mai multe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 salutare tuturor, dupa tura din turcia am facut un report ,pe un site turcesc, am atasat poze cu rezolutie mare si am facut un filmulet pe you tube sper sa va placa ! numai bine http://rideturkey.com/forums/t/14796.aspx?PageIndex=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 salut Marius Trebuie cumva sa te inregistrezi pe site-ul asta turcesc? Gabi salutare tuturor, dupa tura din turcia am facut un report ,pe un site turcesc, am atasat poze cu rezolutie mare si am facut un filmulet pe you tube sper sa va placa ! numai bine http://rideturkey.com/forums/t/14796.aspx?PageIndex=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate