nasu65 Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Unde pot gasi membrane pentru Honda Shadow VT 700 C.Mai am o intrebare: in manual am gasit reglajul plutitorului la 9 mm fata de suprafata plana a capacului bazinului de nivel constant dar intrebarea este ,se masoara apasat pe plutitor sau lasa relaxat arculetul din cuiul pontou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 (editat) Unde pot gasi membrane pentru Honda Shadow VT 700 C.Mai am o intrebare: in manual am gasit reglajul plutitorului la 9 mm fata de suprafata plana a capacului bazinului de nivel constant dar intrebarea este ,se masoara apasat pe plutitor sau lasa relaxat arculetul din cuiul pontou. Arculetul ala este sa-ti preia "balanganeala" benzinei, cand incepe sa se comprime deja a inchis cuiul, deci relaxat dar calea de benzina inchisa. Editat Martie 22, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasu65 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Am acesta intrebare pentru ca motorul mergea inecat scotea fum negru la acceleratie brusca si bujiile erau negre.Cumva trebuie sa las mai jos o linie cuiul central care este prins de seltar. » Post actualizat in 23 Mar 2016 05:43Am cautat pe http://www.motorradbay.de/xanario_search.php?language=en&products_keywords=diaphragm&search_shop_select=2&page=1 si nu am gasit modelul detinut de mine. Carburatorul meu este KEIHIM. Eu am Honda Shadow VT 700 C din 86. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Unde pot gasi membrane pentru Honda Shadow VT 700 C.Mai am o intrebare: in manual am gasit reglajul plutitorului la 9 mm fata de suprafata plana a capacului bazinului de nivel constant dar intrebarea este ,se masoara apasat pe plutitor sau lasa relaxat arculetul din cuiul pontou. cel mai probabil cu carburatorul rasturnat si plutitorul sprijinind pe cui, masori cei 9 mm (daca nu este vorba de distanta pana la nivelul de benzina) si indoi minunea aia daca nu ai 9mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasu65 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Aveti dreptate, si in carte scrie ca se inclina carburatorul la 15-45° si apoi se masoara distanta. Atasez cateva poze . Air cut off valve conditioneaza consumul de benzina ? » Post actualizat in 23 Mar 2016 16:11Am fotografiat si dimensiunile membranei exterior si interior. Cuiele care se ataseaza seltarelor nu se poate regla pentru un consum mia mic. Si in ultima poza este air cut off valve. In cartea motocicletei se arata cum se verifica dar eu nu am pompa de vacum si pompa de presiune,poate cunoasteti alta solutie pentru a verifica in mers. » Post actualizat in 23 Mar 2016 16:16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Air cut off valve conditioneaza consumul de benzina ? Sa zicem ca da, practic nu, insa te scuteste de bubuituri la decelerari bruste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 salut! ma intereseaza un set de membrane pentru un Ducati Monster M600, din 2000. ai asa ceva? VAND MEMBRANE CU TOT CU FERESTRE CULISANTE PENTRU carburatoare MIKUNI BDST 38..FZR 1000,YZF 750,YAMAHA TDM 850,DUCATI.etc...moi,fara rigiditate ,neimbatranite...in stare foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tormz Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Salut. Sunt interesat de achizitionarea unor membrane pentru carburator MIKUNI BST 33 B 316. Carburatorul este pe BMW F 650 din 1999.Cod : 13112343379 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Salut. Si eu m-am interesat de membrane pentru honda deauville. Am gasit ceva modele (majoritatea f scumpe), printre care si "Librane". Din ce vad eu din poze, pare ca ar fi mai groase decat membranele originale. Asta ar insemna si o miscare mai lenta a lor, deci automat o reactie mai lenta la acceleratie. Mi se pare doar mie asta din poze, sau chiar este o diferenta dpdv functionare cu aceste membrane? Merci fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Am motocicleta, tinere. Honda Deauville, daca ai fi citit ce am scris mai sus. Trebuie sa ii schimb membranele si intrebam daca cele Librane nu sunt mai groase, si deci cu o reactie mai lenta la acceleratie. Chiar nu inteleg natura raspunsului tau de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Pai mai ales ca nu au aceeasi putere, aia putina sa nu o pierd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Nu pierzi nimic stai linistit nu au cum sa fie mai lente ca doar nu sunt membrane de difuzoare audio sa aiba importanta masa membranei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Nu doar masa membranei, dar consistenta ei sa nu incetineasca viteza de reactie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Daca te referi la consistenta atunci inseamna ca te indoiesti de faptul ca si-ar mai face intreaga cursa nu timpul de raspuns, ma indoiesc ca s--ar intampla asta, membrana este pusa sa etanseze si nu are prea mare importanta ca este mai groasa si un pic mai greu de miscat deoarece forta care o misca este destul de mare, pe capacele membranelor se apasa binisor cand le inchizi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Aha. Inteleg acum. Merci fain de lamurire. M-am mai calmat acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate