Sari la conținut

intrunire cluj

jethro tull
 Share

Postări Recomandate

27, 28, 29 MAI TRANSILVANIA BIKERS LA CAMPING ELDORADO :angryfire:

hai mai rhapsody ca doar am intrebat..nu gaseam pe forum nici o informatie,fie ea cat de mica ...si chiar vreau sa vin...l-am sunat si pe berchez!!!el si dumnezeu mi-s martori!!1:))unde gasesc amanunte?!!ca un amic a promis copiilor ca ii aduce la prima lor intrunire moto..si vrea cazare...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

27, 28, 29 MAI TRANSILVANIA BIKERS LA CAMPING ELDORADO :angryfire:

TOTUSI , ORGANIZATORII NU ANUNTA NIMIC OFICIAL?

EU UNUL AS DORI SA MERG LA INTRUNIREA LOR DAR NESTIIND NIMIC SIGUR...CRED CA O SA OPTEZ PENTRU ,,SETH".

SPER TOTUSI CA CEI DE LA ,,TRANSILVANIA BIKERS" SA VINA CU DETALII CONCRETE!!!

Link spre comentariu

hai mai rhapsody ca doar am intrebat..nu gaseam pe forum nici o informatie,fie ea cat de mica ...si chiar vreau sa vin...l-am sunat si pe berchez!!!el si dumnezeu mi-s martori!!1:))unde gasesc amanunte?!!ca un amic a promis copiilor ca ii aduce la prima lor intrunire moto..si vrea cazare...

Se tin doua intruniri in mai la Cluj :

Cea de care intrebai "Transilvania Bikers" /index.php?/topic/631185-intrunirea-traditionala-transilvania-bikers-1990/

Si se tine si intrunirea "Seth On Fire": /index.php?/topic/660856-seth-on-fire-2011/

Editat de Galen
Link spre comentariu

topic dedicat pentru TB

SETH este la o saptamana diferenta si in alta locatie.

pe scurt

20-22mai Seth On Fire-camping Faget(locatie noua)

27-29mai Transilvania Bikers-camping Eldorado(fosta locatie a intrunirilor Seth)

ambele locatii superdecente, ambele intruniri promit sa fie faine! :friends:

Editat de Galen
Link spre comentariu

...unde gasesc amanunte?!!ca un amic a promis copiilor ca ii aduce la prima lor intrunire moto..si vrea cazare...

Sa inteleg din asta ca tu nu vii?!? Chiar speram sa bem neste beri impreuna si sa vezi ce bine-mi vin cizmele :bounce:

Ete IN POSTUL ASTA variantele de cazare in zona. Poate totusi ne intalnim pe acolo daca te decizi sa dai o tura :cheers:

Ganduri bune, Nick.

Link spre comentariu

Se tin doua intruniri in mai la Cluj :

Cea de care intrebai "Transilvania Bikers" /index.php?/topic/631185-intrunirea-traditionala-transilvania-bikers-1990/

Si se tine si intrunirea "Seth On Fire": /index.php?/topic/660856-seth-on-fire-2011/

Salut ! sunt Ciprian din focsani . vreau sa vin si eu pt prima data la intrunire la cluj ,o sa vin la cea de pe 27 organizata de T.B .imi spuneti si mie va rog ce drum sa urmez de la Brasov la Cluj ? ca nu am mai fost prin zona si nu as vrea sa apuc pe unu plin de gropi. Multumesc...

Link spre comentariu

Salut ! sunt Ciprian din focsani . vreau sa vin si eu pt prima data la intrunire la cluj ,o sa vin la cea de pe 27 organizata de T.B .imi spuneti si mie va rog ce drum sa urmez de la Brasov la Cluj ? ca nu am mai fost prin zona si nu as vrea sa apuc pe unu plin de gropi. Multumesc...

traseul asta e ok

http://maps.google.ro/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bra%C8%99ov&daddr=46.4806407,24.5856902+to:DN1%2FE60&hl=ro&geocode=FWOmuAIdMMqGASnxFKIqhluzQDEPHjlU7_L1bA%3BFQA9xQId2iV3ASn1drrp8blLRzExmnWSfI_6LA%3BFaybyQIdflRkAQ&mra=dpe&mrsp=1&sz=11&via=1&sll=46.407091,24.496765&sspn=0.243832,0.617294&ie=UTF8&ll=46.769616,23.373241&spn=0.060552,0.154324&z=13

Link spre comentariu