predaoctavian Postat August 27, 2016 Share Postat August 27, 2016 (editat) Salut, am văzut ca nu s a mai postat de mult,mai este deschis service-ul sau doar n au mai fost activi băieții pe forum. Mulțumesc. Editat August 27, 2016 de predaoctavian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Salut, service-ul functioneaza, Suntem aglomerati insa chiar si in aceasta perioada (de concedii). Nu prea este timp de stat in fata tastaturii. Toate cele bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predaoctavian Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Ok. O sa trec pe acolo. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Va salutam prieteni motociclisti ! Sper ca si pentru voi 2016 a fost un sezon bun, noi am fost destul de ocupati cu fiarele asa incat am neglijat un pic mediul virtual. Chiar daca nu am mai scris pe net, motocicletele s-au bucurat de intreaga noastra atentie si multumim celor care ne-au onorat cu increderea lor si anul acesta. Acum e din nou toamna, asa e la noi langa paralela 45, urmeaza o perioada in care depanam amintiri, bem un ceai cald la gura sobei si pregatim mobrele pentru noul sezon. La fel ca si in anii trecuti, echipa WolfMoto va ofera posibilitatea gazduirii motocicletei pe timpul iernii, in incinta service-ului nostru, in intervalul noiembrie 2016 - aprilie 2017, la un pret de 450 lei pentru toata perioada. Oferta include: Verificare tehnica “din roata in roata” la receptia motocicletei si recomandarea operatiunilor de service necesare pentru noul sezon, depozitarea acesteia si intretinerea acumulatorului pana in primavara. In plus, in aceasta perioada putem efectua lucrari de orice fel, de intretinere si reparatii, la cererea dvs., inclusiv furnizarea de consumabile si piese de schimb. Service-ul nostru e localizat in Bucuresti Str Tipografilor, sectorul 1, (in spatele Casei Presei) si este dotat cu sistem de supraveghere video si alarma 24/24 h. Pe timpul iernii activitatea service-ului se desfasoara dupa program normal, de luni pana vineri. Optional, asiguram transport cu remorca specializata. Ne puteti contacta la numerele de telefon din semnatura sau pe mail la wolf.moto@yahoo.com. Iarna usoara !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Salutari tuturor ! Va asteptam si anul acesta la iernat , pentru al 7-lea sezon consecutiv, in aceleasi contitii avantajoase ca si anul trecut, la acelasi pret: 450 lei pentru toata iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Decembrie 21, 2017 Share Postat Decembrie 21, 2017 Daca inca nu v-ati gasit adapost pentru motor pentru iarna asta, azi e ultima zi inainte de Craciun in care mai putem face transport cu platforma, pentru ocuparea ultimelor locuri. Sunati din timp ,pemntru ca dupa ora 16 orasul devine furnicar si nu te mai poti misca "cu coada" . Sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Ianuarie 22, 2018 Share Postat Ianuarie 22, 2018 Salut, un pret de manopera pentru schimbat rulmenti jug + semeringuri furci cu tot cu ulei ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Ianuarie 24, 2018 Share Postat Ianuarie 24, 2018 Salut, un pret de manopera pentru schimbat rulmenti jug + semeringuri furci cu tot cu ulei ? Multumesc. Salut, pentru ce motocicleta, cumva cea de la profil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 Salut, pentru ce motocicleta, cumva cea de la profil? Da, 954. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Ianuarie 25, 2018 Share Postat Ianuarie 25, 2018 Am trimis oferta completa pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abraxas Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Salut! Imi trimiteti va rog un pret pentru revizie la un Kawasaki ER6n model 2010? Mersi, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate