chif Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 pai de cunoscut o sa ne cunoastem no matter what, chiar daca o sa locuiesc in Mi, Il, On sau BC vizez Alaska pe 2 roti sa ajung cat mai sus. si sa-ti povestesc Nkapp-ul de acum 2 saptamani. https://maps.google.ca/maps?q=49.124024,-123.181171&hl=en&ll=49.123735,-123.180234&spn=0.006214,0.016512&sll=49.891235,-97.15369&sspn=50.474194,135.263672&t=m&z=17 N49.124024,E-123.181171 chiar langa piata de peste. grijanie unde parchezi, am luat o amenda acum 3 ani. nici cel putin semn n-aveau, mi-au zis ca e marcat cu culoare pe trotuar si au un by-law la primarie mda, si sa-ti povestesc si cum era gary point parc .. pe vremuri.. cand cumparam sockeye de la piata de peste si il faceam la protam noaptea la malul oceanului.. s-a stricat jmekeria.. prea multi cu ochii oblici keep-in-touch Stiu locul dar nu l-am incercat, o sa o fac. Alte locuri bune de sockeye si oysters - de la nativi, din C.River, Port Alberni, etc. Intr-o luna merg sa "pescuiesc" la moose in nord lg MacKenzie, sper sa fie cu noroc si sa nu ma pescuiasca pe mine vreun teddy bear. Da un semn cand esti prin emisfera asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Stiu locul dar nu l-am incercat, o sa o fac. Alte locuri bune de sockeye si oysters - de la nativi, din C.River, Port Alberni, etc. Intr-o luna merg sa "pescuiesc" la moose in nord lg MacKenzie, sper sa fie cu noroc si sa nu ma pescuiasca pe mine vreun teddy bear. Da un semn cand esti prin emisfera asta la anu' sigur sunt, si daca iti plac kilometrii multi cu motoru' i'm you man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Multumesc baietii (@chif si @tsunami) mi a-ti oferit o perspectiva interesanta si ateagatoare. Eu sper sa ajung prin Canada BC, iar daca ajung promit sa va cat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 parca iisus a zis ca daca ai credinta, poti muta si muntii din loc. se referea la a acrede in tine... daca ai tenacitate, e simplu de realizat orice plan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Craciun Fericit tuturor romanilor din toate partile Canazii si celor care au in plan sa sara peste balta incoace! Mai e un pic si vine primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 "pic" variaza de la loc la loc. in unele locuri, 1 luna, ain altele, 6, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Craciun Fericit tuturor romanilor din toate partile Canazii si celor care au in plan sa sara peste balta incoace! Mai e un pic si vine primavara! Mai e un pic pana in aprilie .. la multi ani, Mihaita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Salut baieti. Incep si eu demersurile pentru emigrare....in Alberta.....sper sa ajung acolo si sa ne vedem la o bere...Drumuri bune sa aveti ,acum ca incepe sezonul Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 La noi, in est, se lasa maine noapte cu o furtuna de zapada. Asa ca anul asta sezonul mai vrea cateva zile... Bere sa bem gasim pe oriunde. Distantele sunt cam mari dar se fac. Spor la dosar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Martie 26, 2014 Autor Share Postat Martie 26, 2014 In Vancouver a inceput sezonul. Un pic rece, dar are balta ... lemne Canadian bacon pe gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 In Vancouver a inceput sezonul. Un pic rece, dar are balta ... lemne Pffffff..lux In Montreal nu am mai avut temperaturi pozitive de 6 luni..acum 2 zile erau -20 de grade de exemplu, dupa ce in weekend a nins destul de bine. Canada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 ai bre rabdare ca mai e un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 din pacate nu pot lua motocicleta cu mine in Canada am fost acum 2 saptamani in ontario: apropo, vedeti la min 2:08 ce meserias sunt la prepararea unui B-52??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 apropo, vedeti la min 2:08 ce meserias sunt la prepararea unui B-52??? Nu te cred pana nu vad live... cu degustare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 be my guest. iti dau adresa in iulie cel tarziu. daca vii cu motorul m-ai omorat ca eu n-o sa am motocicleta atunci, soare pe ma-sa de canadieni comunisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Frumos @Chif, chiar fain. Ma tot uit pe Google Earth si Google Maps la ceeace e prin zona de muntoasa a Canadei din Alberta si BC. @Tsunami nu o la-si moale nici tu, tare jucaria aia care zboara...succes in continuare la ambii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Aprilie 11, 2014 Autor Share Postat Aprilie 11, 2014 Era intr-un film demult... "Baaaa, frumoasa tara avem!". De acord! Imi cer scuze ca n-am nicio motocicleta in cadru. Sunt cu masina. In natura, cu fireball si bere. Dar unele imagini merita impartasite. British Columbia, azi. Mandria de pe sopru: Creek E liniste, asteptam dimineata. Inside passage. Driftwood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 nice, unde sunt zimbrii ca eu nu-mi aduc aminte de asa ceva in BC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Aprilie 12, 2014 Autor Share Postat Aprilie 12, 2014 Astia de sus sunt pe o proprietate privata de pe Insula Vancouver, insa sunt mai multe locuri. In salbaticie sunt vreo 1000 bizoni de campie in zona Pink Mountain (N-E) si vreo 100 bizoni de padure un pic mai in nord (500km). Din astia din urma am vazut acu 3 ani, in zona Liard Hotsprings. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Frumos, extrem de frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 okay deci up north.., ca pe langa vancouver nu stiu nimic, thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Nice. Abia astept sa dau o tura si pe acolo pe la voi. Am impresia ca e ceva mai frumos decat pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Sunt de o saptamana si un pic langa Toronto.In vizita.Motorul e in Sibiu. As vrea sa stiu daca sunt magazine moto in zona Caledon.Sunt interesat de echipament pentru turism. Adresele de pe net nu ofera explicatii. Am fost azi la un restaurant ca la mama. Patroana e din Cluj. Sarmale si mamaliga. https://www.facebook.com/HighpointCafeCaledon?fref=ts Nu vreau sa sune a reclama.Daca o sa vizitati localul o sa intelegeti ca am fost un pic acasa. Cu respect asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Nu prea stiu daca gasesti ceva in Caledon, dar in Toronto gasesti cu siguranta (desi nu iti pot zice ce si unde, ca nu stau in zona). Sfatul meu este sa iti comanzi de pe http://www.motorcycle-superstore.ca sau de pe http://www.canadasmotorcycle.ca ... sunt preturi (mult) mai mici decat in reprezentante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate