ducatist Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Sambata 28 Mai, incepand cu orele 10, asteptam toti iubitorii si posesorii de motociclete la deschiderea oficiala a noului showroom DUCATI in Bucuresti. Noua cladire ocupa o suprafata de 400 de metrii patrati, incluzand un Showroom pe 2 nivele, Service, spatiu de clienti, terasa si parcare de 600 de metri patrati si se gaseste pe Sos. Giurgiului 23 C, la intrare in Comuna Jilava. Universul DUCATI va asteapta ! Multumim, Echipa DUCATI Romania. www.ducatiromania.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 cine e proprietarul concesiunii? ducati sau altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducatist Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 SC Metrotehnica International SRL a preluat importul pe Romania incepand cu 1 Ianuarie 2011. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 frate dar asta e un service/dealer auto mic aflat in picaj cu profitul, scoate numai 150 mil/an net. din ce vreti sa tineti dealership-ul moto? auto italia au venit in bot cu honda si e ditai firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 (editat) sa revenim. ..ne cheama, se dau bauturi gratis ..mergem. lat. edit---acolo se repara si se pot vedea vw beetle vechi... ..masini clasice (la metrotehnica..) Editat Mai 25, 2011 de SUZIE-GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 In an de "criza" , sa ai "curajul" sa investesti asa mult in Romania, in piata moto, este un act de curaj si de incredere, cel putin din pct. meu de vedere. Bravo Metrotehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 curaj si poate un pic de fler. eu mi-am luat de curand o mobra de la ei si atat din vazute cat si din auzite au vandut o caruta de motociclete noi de la inceputul anului, inclusiv 3 Diavel care sunt pe la 16000-19000 eur. Bucata! criza, criza da' brandurile premium se vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 (editat) da e o tara a paradoxurilor. si k1600 bmw se vand. bafta! ducati e marca mea preferata nr.2. Editat Mai 25, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 offtopic: Doru, ti-a venit jucaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 da e o tara a paradoxurilor. si k1600 bmw se vand. bafta! ducati e marca mea preferata nr.2. da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate