asdfghjk Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 mi-a sosit motorul, k1600gt, il iau maine. vreau sa fac 1000km in we si luni sa o duc la revizie. sambata merg la 2 mai la o saramura. daca mai sunt amatori dati de stire. ies si duminica pt restul de km pana la 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 sa fie cu noroc , am vazut unul mai grabit azi in trafic , deja il ridicase , era cu nr rosii ! mergem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 multumesc, era mihai, (september), el l-a avut comandat de mult, e gtl nu gt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 (editat) multumesc, era mihai, (september), el l-a avut comandat de mult, e gtl nu gt. Salutare Doru.. as fi mers si eu dar din pacate nu mai am cauciucuri. Cel de pe spate e dus definitiv si abia am 10.000km. Imi vin abia sapt viitoare. Auzi.. legat de rodaj, nu scrie in cartea ei ca nu e bine sa faci rodajul pe autostrada ci undeva pe curbe sa treci prin toate treptele de viteza sub 7000 de ture? Editat Mai 26, 2011 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Sa-l tapanesti sanatos! Vezi mai bine duceti-va la un suc ca la saramura ai nult de plata, daca se aduna iar vreo 20 ce te faci? BAfta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 (editat) Salutare Doru.. as fi mers si eu dar din pacate nu mai am cauciucuri. Cel de pe spate e dus definitiv si abia am 10.000km. Imi vin abia sapt viitoare. Auzi.. legat de rodaj, nu scrie in cartea ei ca nu e bine sa faci rodajul pe autostrada ci undeva pe curbe sa treci prin toate treptele de viteza sub 7000 de ture? ba da dar eu rodez pe autostrada la viteza variabila, am rodat zeci, stiu cum se face cum trebuie, motoarele mele merg sute de mii mult si bine fara sa manance ulei. plescoi: ce sa fac frate, imi asum riscul. multumesc, daca te hotarasti saramura e din parte acasei. l.e. knox: lasa-l ma ca mai merge 500km, mergem incet. sau hai cu masina daca vrei. Editat Mai 26, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 (editat) mi-a sosit motorul, k1600gt, il iau maine. vreau sa fac 1000km in we si luni sa o duc la revizie. sambata merg la 2 mai la o saramura. daca mai sunt amatori dati de stire. ies si duminica pt restul de km pana la 1000. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de cat mai multe drumuri pe el. Eu la sf. de sapt merg catre Tg Jiu si ma intorc prin Defileul Jiului, pofta mare la saramura. Sa auzim de bine. Editat Mai 26, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 hai ca am luat-o ii fac o poza, o pun imediat. e ditai matahala si se misca greu pe loc fara motor, freaca si placutele pe disc. si pe cric se urca cam greu. in rest avion, ce sa zic. asta e, sa vedem cum ne vom intelege. parca are raza de bracare mai mare decat rt-ul, eu le mai impimg prin curte in echilibru fara sa ma urc pe ele, asta pare mult mai grea. sper sa fie de la placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 (editat) Ce sa zic, e avion in toata regula! La cat de bucuros te vad si la cum arata bestia cred ca vara asta nu o sa te mai vedem des la fata prin Bucuresti. Multumesc de invitatie dar in we asta nu sunt disponibil, treburi personale...deh. Va urez plimbare frumoasa si rodaj bun! PS"Nu are RDS la radio? ar fi fost misto sa scrie pe bord: ROMANTIC..." Editat Mai 27, 2011 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 27, 2011 Autor Share Postat Mai 27, 2011 PS"Nu are RDS la radio? ar fi fost misto sa scrie pe bord: ROMANTIC..." are dar cred ca e programabil, am umblat pe acolo, la un moment dat aparea numele statiei. we placut si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 multumesc, era mihai, (september), el l-a avut comandat de mult, e gtl nu gt. Ai idee care e diferenta intre GT si GTL? S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 27, 2011 Autor Share Postat Mai 27, 2011 Ai idee care e diferenta intre GT si GTL? S-o stapanesti sanatos! multumesc. da, sunt cateva deosebiri mai ales de ergonomie: gtl are: - alta sa mai joasa si alt model - scaritele mai coborate si mai in fata - ghidonul mai lung si mai spre "sofer" - motorul limitat la o viteza mai mica (220 sau 240 nu mai stiu exact). - suspensia tunata mai moale - topcase cu spatar si manere pt paager din ce vad si la noi si in america mai mult se vand gtl decat gt, eu nu stau bine pe gtl, pe cruisere in general. sper ca nu am omis nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Sa o stapinesti sanatos nenea Doru si sa ne povestesti cum e dupa ce ai strabatut citva km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 27, 2011 Autor Share Postat Mai 27, 2011 salut ninele, ce faci? hai ca vin la tine intr-un we sa o vezi. mergi la garmisch anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 La GTL am vazut ca aripioarele pe care le-am marcat eu in poza se rabateaza spre lateral. Astfel, curentul de aer este ghidat spre pieptul motociclistului pentru o mai buna aerisire atunci cand este foarte cald. Si la tine e la fel? ps- Vezi ca weekendul asta e intalnirea Clubului Motoveteranilor la Moeciu. Daca ai chef, poti face un rodaj pana acolo /index.php?/topic/660965-intrunirea-nationala-a-motoveteranilor-2011/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Frumoasa foc! am vazut-o ieri la service, am fost pe acolo sa fac revizia la a mea. Credeam ca e una de testdrive ca parca te auzisem ca ziceai ca a ta e visinie. Cat am stat pe acolo am facut si eu test drive cu GSA Cu saramura, mersi pt invitatie dar nu pot veni, cu masina mea pe autostrada e foarte plictisitor. Poate cand vii de la garmisch. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 27, 2011 Autor Share Postat Mai 27, 2011 La GTL am vazut ca aripioarele pe care le-am marcat eu in poza se rabateaza spre lateral. Astfel, curentul de aer este ghidat spre pieptul motociclistului pentru o mai buna aerisire atunci cand este foarte cald. Si la tine e la fel? ps- Vezi ca weekendul asta e intalnirea Clubului Motoveteranilor la Moeciu. Daca ai chef, poti face un rodaj pana acolo http://www.motocicli...teranilor-2011/ e la fel incerc duminica, are cineva coordonatele exacte? Frumoasa foc! am vazut-o ieri la service, am fost pe acolo sa fac revizia la a mea. Credeam ca e una de testdrive ca parca te auzisem ca ziceai ca a ta e visinie. Cat am stat pe acolo am facut si eu test drive cu GSA Cu saramura, mersi pt invitatie dar nu pot veni, cu masina mea pe autostrada e foarte plictisitor. Poate cand vii de la garmisch. Bafta! era cea de test afara, a mea era in spate in hala dar e la fel. a fost visinie pe comanda dar am schimbat. vezi poate mergi la garmisch, o sa fie misto, eu mai dau niste ture, poti ajunge si in dolomiti sau in passurile alea mai suparate. stau intr-un loc si fac ture de o zi, deci daca stai chiar si la cort vii/pleci numai gazul costa, mancarea daca nu e la bodega e ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 salut ninele, ce faci? hai ca vin la tine intr-un we sa o vezi. mergi la garmisch anul asta? Te astept cu drag. Daca ma anunti vin inspre tine jumatate de drum dupa care venim impreuna pina in Valiug unde cazarea asigurata moca iar a doua zi mai vedem ce facem. Anul asta plec in concediu la Lac Caldonazzo (linga Garda) in perioada 18-26.06 si fac 8 ture cerc in dolomiti de 350-500 km pe zi . Vad cum pot sa fac sa fiu si la Gharmisch care este dupa 4 zile dupa ce ma intorc. Numai bine cu drumuri OK Ninel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 27, 2011 Autor Share Postat Mai 27, 2011 (editat) parca am vazut ca bogdan harea merge la garda. de ce nu mergi cu el? si eu sunt in zona relativ de pe 25, nu stiu exact, la mittenwald, 15km de garmisch langa innsbruck. cred ca dau o fuga si la arabba/corvara intr-o zi, poate si la bolzano, am mancat frumos intr-o seara acolo. prin pass-uri nu m-as duce. Editat Mai 27, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 felicitari pentru achizitie, s-o strunesti sanatos ! sa ne spui si noua mai multe despre cum se misca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 (editat) mi-a sosit motorul, k1600gt, il iau maine. vreau sa fac 1000km in we si luni sa o duc la revizie. sambata merg la 2 mai la o saramura. daca mai sunt amatori dati de stire. ies si duminica pt restul de km pana la 1000. ora si locul plecarii ? Editat Mai 27, 2011 de Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 27, 2011 Autor Share Postat Mai 27, 2011 (editat) plecam de la mine 3 motoare - gt, gtl + varadero la cca 9:30. cred ca cel mai bine e sa ne astepti la 10:00 in parcarea de la km 15 parca, e una mare pe dreapta fara benzinarie, prima dupa centura. la fel daca mai vine altcineva. de la km 12-13 mergi mai incet sa nu o ratezi cum a facut odata cineva care a trecut glont pe langa noi. intram in parcare si ne gasim acolo, nu intra mult in adancime sa te vedem. p.s. sa nu vii cu burgman-ul - hahaha Editat Mai 27, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 lol , vin cu vaca de 900 ! va astept in parcare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 ok ne vedem acolo la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 ok ne vedem acolo la 10. Salut Doru, s-o stapanesti sanatos, pentru stilul tau de mers, pare perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate