tibat Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Cum pot sa vad la ce cota este segmentat sau nu camasa la piston si segmentii la o honda xr 250. Va rog sa ma ajutati si va multumesc din suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Cum pot sa vad la ce cota este segmentat sau nu camasa la piston si segmentii la o honda xr 250. Va rog sa ma ajutati si va multumesc din suflet. desfacut motorasul si masurat! atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Cum pot sa vad la ce cota este segmentat sau nu camasa la piston si segmentii aiii sa-mi bag picioarele daca am inteles ceva............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibat Postat Iunie 2, 2011 Autor Share Postat Iunie 2, 2011 Dupa carte cota este de 73 mm,eu am masurat si are 73,3.La ce cota e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 aiii sa-mi bag picioarele daca am inteles ceva............ normal ca nu, la om in profil la interes scrie motoare si it nu si lb. romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) La mine in cartea tehnica (Husqvarna), scrie asa: " Einzylinder-Viertakter Bohrung (mm) = 98" Cand am desfacut motorul, am masurat, tot ca si curiozitate, cilindrul si pistonul. Pistonul avea 98mm, cilindrul avea cam 98,3 - 98,4 mm. Deci valoarea care mi se dadea era a pistonului, nu a cilindrului. Urmatoarea valoare, gasita ca si kit piston+segmenti, e de 100mm, deci diferenta de 2mm. La tine, 73,3 nu poate fi urmatoarea cota, e clar ca ti s-a dat dimensiunea pistonului. Editat Iunie 2, 2011 de asds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate