antal Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Un weekend prin muntii Tatra.Traseu:Arad-Bekescsaba-Debrecen-Miskolc-Poprad-Zdiar-Zacopane-Liptovsky Mikulas-Poprad-Arad Din pacate Sambata a ploat toata ziua,si din cauza norilor nu am vazut toata frumusetea Tatrei,munti care ating cote de 2650m.In rest o fost o iesire reusita,cazari se gasesc cu 8Euro/pers,mancare in supermarketuri gen cora,real 3-4 Euro/meniu,benzina 1,47 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Frumos frumos! Cam cati km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antal Postat Iunie 1, 2011 Autor Share Postat Iunie 1, 2011 Multumesc.1200 km in total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 Faina tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 Eu la Zdiar am fost doua revelioane la schi in muntii Tatra, drumul Cluj-Oradea-Miskolc-Kosice-Poprad-Zdiar 550 km Foarte frumos si ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antal Postat Iunie 5, 2011 Autor Share Postat Iunie 5, 2011 Da,foarte reusita poza.Cam asta trebuia sa fedem si noi,dar din cauza ploii........ Iar drumul Arad-Oradea e un dezastru,pe langa ca e spart rau,acum or inceput sa repare(daca se poate numi asa)si e plin de semafoare(vreo 40) Dar cum spui tu Dane e foarte frumos si ieftin fata de Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Frumoasa tura, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antal Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate