MISI68 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 (editat) Traseul Gyor- Budapesta-Szeged-Belgrad-Uzice pe E763 pina la Mojkovac pe E80 -Budva 1170km Si cine este acolo sa treca neaparat pe la golful Kotor,manastirea Ostrogi,mauzoleum Njegusin si pe drumul Cetinje-Niksic-Savnik-Zabljak-Mojkovac-Podgorica.Daca nu ploua , este un drum de neuitat. In Ulcinj este pomul de masline de 2000 de ani...Cine are mai mult de o saptamina (si o harta)poate sa descopere si mai multe locuri frumoase.... In drum spre casa am dat pe la Mostar(BIH),am vazut podul de piatra... Cam peste tot 1,27-1,35.-euro benzina, mincarea de la 7-la 15 euro, cazare hotel in Budva( frumos) 14.-euro/pers/noapte Poze mai tirziu...... Poze... Editat Iunie 2, 2011 de MISI68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackbulldog11 Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 coool... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gLAUdius Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 foarte frumoase pozele, am facut si eu traseul bucuresti-turnu severin - belgrad - budva. pacat ca ne-am grabit si nu am apucat sa vedem kotor, ulcinj si canionul tara, si dubrovnik. am trecut prin uzice,zabljak, mojkovac si podgorica, frumos drum:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Superb Felicitari , frumoase locuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut. Imi pare cunoscut Varadero din poza. Nu cumva are vitezometru in mile? Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Salut. Imi pare cunoscut Varadero din poza. Nu cumva are vitezometru in mile? Spor. Salut. Nu stiu, nu este al meu dar nu cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate