Atomei Vlad Constantin Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Baieti, ca veni vorba.. Unde se mai face ITP in Targu Neamt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Prin bariera se facea. Pe unde era colectarea de fier vechi daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 No, ca-ntr-o luna trebuie sa fac si eu ITP-ul la motor. Mai e ceva prin Tg. Neamt sau Piatra? Ca la RAR Savinesti mi-e cam aiurea, am toba Leo Vince (are si DB-killer usor demontabil), insa cu sau fara, tot duduie corespunzator, iar acte de omologare la toba nu am (asa am luat motorul). In rest nu am probleme, totul pare in regula. Orice informatie este binevenita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 No, ca-ntr-o luna trebuie sa fac si eu ITP-ul la motor. Mai e ceva prin Tg. Neamt sau Piatra? Ca la RAR Savinesti mi-e cam aiurea, am toba Leo Vince (are si DB-killer usor demontabil), insa cu sau fara, tot duduie corespunzator, iar acte de omologare la toba nu am (asa am luat motorul). In rest nu am probleme, totul pare in regula. Orice informatie este binevenita! Autovest Piatra Neamt, domnul Sasaran. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Mulţumesc pentru info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 Mulţumesc pentru info! cu placere! Ieftin si nici nu te controleaza si.n c*r ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 23, 2016 Share Postat Martie 23, 2016 50 lei, am sunat astazi, dar e nevoie de o programare cu cateva zile inainte. Foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Sa fie oare probleme daca ma duc si eu la ITP cu toba sport? Sau trebuie s-o pun pe cea stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 Sa fie oare probleme daca ma duc si eu la ITP cu toba sport? Sau trebuie s-o pun pe cea stock? daca te duci unde am mentionat eu, e f posibil sa scapi lejer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Rezolvat treaba rapid, elegant şi ieftin. D-l Mihai e super! Recomand fără reţineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Autovest Piatra Neamt, domnul Sasaran. Un adevarat domn. A fost o deosebita placere sa apelez la dumnealui. O gura de aer proaspat fata de imbacsitii de serviciu de la RAR (ma refer la filialele SV si BT) - de obicei la RAR NT erau ok dar dura foarte mult un ITP facut acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate