virgil Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Din pacate eu nu ma pot bucura,pt ca tocmai am verificat aderenta si duritatea asfaltului bulgaresc.Mi-am luat o tranta la iesirea dintr-o curba si m-am intors acasa.Baietii cred ca vor ajunge in max doua ore la voi.Distractie placuta si vreme buna,va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 11, 2011 Autor Share Postat Iunie 11, 2011 e 5 n-au aparut, pacat ca te-ai dat pe jos. stai sa pun niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Pune ,macar sa vad ce am pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 11, 2011 Autor Share Postat Iunie 11, 2011 hai ca au ajuns m-au sunat de pe ferry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Din pacate eu nu ma pot bucura,pt ca tocmai am verificat aderenta si duritatea asfaltului bulgaresc.Mi-am luat o tranta la iesirea dintr-o curba si m-am intors acasa.Baietii cred ca vor ajunge in max doua ore la voi.Distractie placuta si vreme buna,va doresc. Pe drumul de Nova Zagora? Era ceva ciudat pe acolo... Mie mi-a fugit fatza si la nici 3 minute dupa a facut un bulgar un semi tete-a-queue... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Vina imi apartine intr-o mare masura ,pt ca am plecat la drum cu o motocicleta nepregatita suficient.Amortizoare muci ,cauciucurile bune dar batrane si intarite,placutele cam la limita.M-am bucurat ca era o excursie scurta ,care mi se potrivea,asa ca am sperat ca voi avea parte de asfalt uscat si m-am alaturat si eu grupului.Mi-a fost invatatura de minte,mie, care credeam ca le stiu pe toate.Le-am si spus baietilor prin statie inainte sa cad ,ca am impresia ca circul pe oua .Imi si fugise spatele inainte de 2-3 ori ,dar nu am dat prea multa importanta.Am intrat intr-o curba destul de lejera ,sa fi avut 70-80,nu eram inclinat ,nu franasem ,si fara sa simt ceva inainte de a-mi fugi motocicleta dintre picioare,am si fost jos.M-am dus taras vre-o 15 m ,motorul inainte si eu dupa el,ca o broasca cu picioarele in sus.In fractiunea aceea de secunda am crezut ca am dat de polei,dar nu era decat un asfalt cu pietrele din el foarte bine lustruite si udat din belsug.Ca dovada ca nu s-a frecat imbracamintea pe nicaieri.Marele meu noroc a fost ca nu venea nimic pe contrasens,cine stie ,azi nu mai puteam sa scriu.Le multumesc baietilor pt ajutor si tot e bine ca nu le-am stricat calatoria de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 12, 2011 Autor Share Postat Iunie 12, 2011 va mai pun niste poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Ploaie.Ploaie.Ploaie.nORI.sOARE.Tzatiki.Friptura.Vin.Bere.Oameni de calitate.Ploaie.Ploaie. Mie mi-a facut placere excursia.Multumesc si s-auzim de bine! Probabil si cei cu plecarea de azi au ajuns deja cu bine acasa.Mai asteptam ceva poze cand e timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 am ajuns si noi, ploaia cred ca ati cautat-o, noi nu am avut nici la dus nici la intors decat o mica stropeala. acolo a plouat in dimineata zilei cand ati plecat voi. la intoarcere am facut mai mult, nu am mai alergat si ne-am oprit si la tempo in veliko sa mancam. bogdan a luat-o peste munti, noi tot pe drumul vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Da, am ales varianta peste munti pe unde venisem, peisajul superb, am cascat gura, poze, etc. In Stara Zagora am ales Kazanlak-Gabrovo, adica pe Shipka pana la Veliko, unde evident am adapat caii la Mecca mototciclistilor-Pizza Tempo. Am ajuns pe noapte acasa fara nici-o problema, trecand cu succes si mai ales uscat printr-o ploaie ce parca ma urmarea sa ma prinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 un video de la knox, au ramas pe la mine: http://www.youtube.com/watch?v=j7xR8obj19A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Pentru ca am ratat excursia ma gandesc sa plec in aceasta perioada. VReau sa stiu si eu ce costuri sunt la cazare pentru ca bugetul meu este in pomi. Este posibil sa gasim locuri decente(calitate/pret) pe insula, altele decat cele de pe booking? Recomandati-mi si o ruta cu un drum bun(in conditiile in care plec si cu pasager), fara sa mi rup fundul in sa. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 15, 2011 Autor Share Postat Iunie 15, 2011 ruta vezi ca e o harta 1-2 pagini inapoi, ultima e buna. cazare au gasit la 30 eur dubla cu mic dejun, mi se pare degeaba considerand ca un mic dejun e cam 10 eur oriunde. hotelul am uitat cum ii spune dar mergi la lido unde am stat noi si e cel din stanga lui. apa: http://www.youtube.com/watch?v=C6jydIMSw_w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate