wawessh Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Sa spuneti si cum a fost ca vreau sa merg si eu saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 0722 756 323 ... las numarul meu aici in caz ca mai e cineva mai in intarziere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Se pleaca la drum azi??? in buc e vremea e ok... Se pleaca la drum azi??? in buc e vremea e ok... Eu am plecat la drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 OKAS ! Ne vedem la PETROM sau pentru rares ... e petrom`ul ala fara rom inainte ... deci care nu e rompetrom hahaaahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Super traseu, multumim pentru traseu si data . Fericiti fie cei ce se opresc in ploiesti... vai de pl lu ala care a mers pana la buc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Te'a prins ? ... eh ... aia e ... bine barem ca am prins un siriu si o cheia intr'o stare de zile mari! chiar si curbele unde era de obicei namol erau spalate , ce sa mai ... O TURA DE NOTA 10 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Nota 10 si de la mine, a fost perfect... sa vina pozele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Si eu ii uram pe sisqoxtc si papi ca ei se opresc in Ploiesti. Lasa ca data viitoare merg si eu.Poate pe viitor ne gandim la Transalpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 RARESHHH !!! mumu mah ! ca nu mai mergem cu tine ! gata ! ne facem club de honde ... asa ca ... imi pare sorry da ... nu te poti prezenta cu varza aia in gashka noastra! punct ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 (editat) de curiozitate : ati plecat la cat? si ati sosit la cat? ma refer la cei din bucuresti Editat Iunie 12, 2011 de jordash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 de curiozitate : ati plecat la cat? si ati sosit la cat? ma refer la cei din bucuresti plecat la 9 si 10, pe la 10 fara eram la petrom unde am stat cam 30 min si mam intors cred ca pe la 5 si ceva 6. Mers lejer cu opriri, o masa copioasa si ploiesti bucuresti pe o ploaie teribila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Eu cred ca nu mai vrei sa vin ca sa nu mai salivezi dupa ea ........... Organizam ceva saptamana viitoare?Sa am timp sa mai anunt lume ca nu pot toti de pe o zi pe alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 plecat la 9 si 10, pe la 10 fara eram la petrom unde am stat cam 30 min si mam intors cred ca pe la 5 si ceva 6. Mers lejer cu opriri, o masa copioasa si ploiesti bucuresti pe o ploaie teribila. Mers lejer si multe opriri pentru ca asteptati un batran incepator. Apropos, multumesc ma ati stat dupa mine! Intradevar o zi superba. Asfalt bun, fara aglomeratie si o temperatura de mers aproape ideala. Daca nu venea ploia pe ultimi 15 km . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 felicitari , poate data viitoare am timp ca sa merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Eu o sa fiu disponibil abia in weekend-ul 2-3 iulie Sper sa ma aveti invedere. Poate pe la jumatatea lui iulie sa vedem si Transfagarasanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdarogeorges Postat Iunie 12, 2011 Autor Share Postat Iunie 12, 2011 Pe masuar ce citesc mai rau imi pare ca m-am speriat de putina ploaie de dimineata. Probabil ma uda putin si pana la Ploiesti eram ok. Asta e, regret acum. Daca nu risti nu castigi :D. Ma bucur ca a fost plimbarea frumoasa, poate incertam din nou weelendul viitor sau se propun alte destinatii. George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Pe masuar ce citesc mai rau imi pare ca m-am speriat de putina ploaie de dimineata. Probabil ma uda putin si pana la Ploiesti eram ok. Asta e, regret acum. Daca nu risti nu castigi :D. Ma bucur ca a fost plimbarea frumoasa, poate incertam din nou weelendul viitor sau se propun alte destinatii. George Stai numai sa apara pozele ) atunci o sa fie regretul cel mai mare. Oricum si eu astept urmatoarea destinatie :-> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Si acum sa se oftice cei care nu au venit. Distractia si vremea au fost au fost de nota 10+ Au venit si pozeleeee: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 frumoase , ai facut majoratu` pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Superbe nu alta, sa vina plimbarea urmatoare si sper sa nu lipseasca nimeni din cei 5 care am fost acu'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Frumoase imaginile. Mi-ar fi placut sa particip la calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Superbe nu alta, sa vina plimbarea urmatoare si sper sa nu lipseasca nimeni din cei 5 care am fost acu'!!! Numai icepand cu luna iulie. Am familie, copii... Obligatii deh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisqoxtc Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 /index.php?/topic/663700-plimbare-moto-pe-la-sala-p/ Aici ne'am mutat ... va astept care mai vreti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate