Smeagol Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut, Care stie sa regleze,intinda cureaua la un Kawasaki vulcan 900 sau orice motor pe curea (ar trebui sa fie la fel) si are si scule de masurat tensiunea curelei ? Ar fi super daca ar avea si vulcanizare pe langa sau in incinta pt schimbat cauciuc si echilibrat Mentionez ca, cauciucul e mai mare decat cel anterior si nu merge sa faci semn si sa pui la fel, plus ca va veni schimbat si pinionul fatza cu +2, ambele schimband mult pozitia curelei fatza de original Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 de curiozitate, in manualul de utilizare ce zice la reglarea curelei? poti pune un scan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 de curiozitate, in manualul de utilizare ce zice la reglarea curelei? poti pune un scan? n-am manual de utilizare ... am gasit mai multe tutoriale pe net care zic ba cu ceva pus sub motor, ba cu omu pe motor .. din pacate n-am scule si nici experienta cu asa ceva .. un lant mai merge dar asta deja e mai complicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) Asa babeste... se intinde atat cat ai putea sa intorci cureaua la 90 de grade la mijlocul ei... (intre role).. http://media.corrado-club.ca/images/vr6_corrado-2/G60-TimingBeltTension.gif Aici e o curea de distributie dar asa e la toate. Inginereste... exista un aparat ce masoara tensiunea in curea... http://www.transdev.co.uk/pages/metrology/tenmeter.htm Editat Iunie 6, 2011 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 salut te putem ajuta noi: 0733546951. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate