terhe Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Noua mea pufosenie... TADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 asta nu e pufosenie...e dildau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Super.S-o calaresti sanatos,numai ai grija cu Jack-ul,ca nu prea se impaca Editat Iunie 9, 2011 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 asta nu e pufosenie...e dildau! bad toy....dildau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Foarte tare grafica, totuși Jack se împacă bine cu țigara și atenție la sigla Yamaha de pe rezervor, diapazonul vertical are codița în sus... Îmi place, e un pic ieșită din tipare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 e sexy as calario un pic sa ai grija de ea si sa nu va certati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Iunie 10, 2011 Autor Share Postat Iunie 10, 2011 foarte frumoasa, s-o calaresti sanatos. mai taie si tu din toba aia ca e gigantica, si parca ti s-a scurs ceva pe evacuare... lichid de frana? dada se pare ca e lichid de frana... am incercat sa-l curat dar n-a mers.pufosenia iti multumeste Foarte tare grafica, totuși Jack se împacă bine cu țigara și atenție la sigla Yamaha de pe rezervor, diapazonul vertical are codița în sus... Îmi place, e un pic ieșită din tipare! nu stiam de detaliu cu diapazonul vertical,mersi de apreciere pufosenia va multumeste de complimente ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 dom'le numa reclama la "beutura" faina jucarie...baga o reclama si la UNICUM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Iunie 10, 2011 Autor Share Postat Iunie 10, 2011 dom'le numa reclama la "beutura" faina jucarie...baga o reclama si la UNICUM am bagat reclame la ce beau eu... doar ca berea nu-si mai avea locul ) si vinul si palinca si etc )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) Ce pufos e dildau. Lasa toba asa ca e ...dilaaau. Cat despre pata ... daca nu iese cu kerosen sau anumiti diluanti ... recurgi la masurile enuntate mai sus de beculet. Editat Iunie 10, 2011 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 foarte frumoasa, s-o calaresti sanatos. mai taie si tu din toba aia ca e gigantica, si parca ti s-a scurs ceva pe evacuare... lichid de frana? nu, nu cred ca trebuie sa mai taie din ea, este exact cat trebuie Mie mi se pare ca arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos. Cat a fost cumparatura (rog pm)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolas Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Foarte tare grafica, totuși Jack se împacă bine cu țigara și atenție la sigla Yamaha de pe rezervor, diapazonul vertical are codița în sus... Îmi place, e un pic ieșită din tipare! Ce inseamna sa ai un ochi format... Jos palaria maestre:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate