North Gang Riders Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 SUCEAVA MOTORFEST 2011 In perioada 1 – 3 Iulie, Clubul Moto North Gang Riders din Suceava organizeaza o mare petrecanie cu statut de intrunire la complexul Arinis din Gura Humorului. Pe langa toate cele ce va asteptati de la o intrunire (muzica, mancare, bautura) avem si alte activitati pentru a va distra: paintball, tir cu arcul, tir cu pusca cu aer comprimat, rafting, calarie, bazin acoperit/descoperit, teleski, tiroliana s.a. Parada de sambata va avea aprox. 80 de km, adica pana in Suceava si inapoi. Poate ca e lunga, dar am chemat la raport peisajul bucovinean si soarele de Iulie. In Suceava ne asteapta cateva frigidere cu chestii la rece si absolut gratuite. Motoarele din parcare vor fi permanent supravegheate, iar camparea va fi in parcul dendrologic. Zona ofera si cazare la hoteluri si pensiuni pentru orice buzunar. Alternativa cazarea la cort Prin parteneriatul cu Best Western Bucovina sunt oferite urmatoarele tarife preferentiale pentru acest eveniment: 125 lei/camera single, fata de tariful de receptie de 246 Lei/noapte 145 lei/camera dubla, fata de tariful de receptie de 345 lei/noapte Mentionam ca tariful include micul dejun si TVA de 9%; la care se adauga taxa locala de 3% perceputa doar pentru prima noapte de cazare. Contact: Best Western Bucovina Piata Republicii Nr. 18, Gura Humorului Telefon: +40 230 207 000 Web: www.bestwesternbucovina.ro Am putea prezenta zona Arinis dar mai bine intrati pe Youtube sau Google. J Singura conditie de participare este sa va DISTRATI !!! Viata e scurta si daca n-o putem lungi, atunci sa o facem LATA. Asfalt uscat oriunde v-ati afla! http://www.motorclubsuceava.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Bravo pt. locatie, este super adevarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebita Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 da e adevarat , am transpirat mult pt aceasta locatie, deci motoristi din toata tara va asteptam , si sper sa ne simtim bine impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Salutare, salutare, Am trait s/o vad si pe asta... intr/un an asa de greu, dar cu cat vom fi mai multi la acest eveniment, ne vom distra mai bine. ...Locatia e superba, http://www.monitorulsv.ro/webcam/live/partia-soimul-gura-humorului Ne vedem pe 1/3 iulie la Arinis Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanMihai Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dupa discutiile avute cu baietii ieri la intalnirea de la Ilisesti, Airsoft Bucovina va fi prezenta si ea la eveniment, impreuna cu : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edusho10 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) Orice inceput e greu. Speranta moare ultima. ASFALT USCAT ! Editat Iunie 17, 2011 de Edusho10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padan Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 da da da ... si vin si noutati ... pe perioada motorfest-ului o sa fie deschis si shtrandu' ... la 2 (doi) pasi ... de PISCINAAAA !!! ... http://www.primariagh.ro/se-deschide-strandul-arinis/ de pe link se pot obtine si altge informatii despre zona ! fratilor ... e nebunie zona ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 E intalnire oficiala? sau doar o petrecere a clubului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 De amandoua. Clar e o diferenta, dar care e aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 In primul rand va multumesc pentru invitatia prin telefon , pentru ca daca nu sunati , eu , cel putin intru rar pe forum si nu as fi stiut de petrecere. de la Bacau vom veni cam 3-4 motoare sigur ( din gasca noastra) si abia asteptam sa ajungem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawaboy Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Va asteptam cu drag!speram sa tina vremea cu noi ca locatia e superba,gasiti tot ce va trebuie.asfalt uscat si ne vedem pe 1 iulie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) super tare va fi, mai ales ca ne intalnim ... la o bere buna... Editat Iunie 19, 2011 de walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr. pit Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) Iata si cateva link-uri cu cei care vor ”colora muzical” acest eveniment: Excentric blus band: Odyssey: Vizionare placuta! Editat Iunie 19, 2011 de mr. pit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tirbuson Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 SALUTARE FRATILOR DAR AUZISEM CA O SA CANTE SI AXIOME???? SAU A FOST DOAR UN ZVON BAFTA LA VREME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Canta si Axiome! Vremea o sa fie super pt. ca am vorbit cu... Sefu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Si sambata ne intalnim pe scena cu AXIOME .... asa ca e pacat sa pierdeti acest concert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Sa aveti asfalt uscat si sa nu uitati slipul. Poate vreti o balaceala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Salut, preturile la cazare afisate mai sus sint prea ridicate pentru o parte din noi, va rog sa ne spuneti daca se gaseste si cazare rezonabila si unde anume, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) Va asteptam .....de oriunde ati fi.... cazare se gaseste si mai acceptabila, nu-i problema. Mai greu o sa fie sa va aduceti aminte UNDE ??? v-ati cazat... Pentru cazare http://www.turistinfo.ro/gura_humorului/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-gura_humorului.html Editat Iunie 22, 2011 de walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Inca o intrebare, unde este complexul Arinul pozitionat in localitate incit sa credeti ca ne ratacim? Din vizitele anterioare in zona nu stiam ca este asa de mare orasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Inca o intrebare, unde este complexul Arinul pozitionat in localitate incit sa credeti ca ne ratacim? Din vizitele anterioare in zona nu stiam ca este asa de mare orasul. Nu s-ar pune problema ca v-ati rataci, doar ca petrecania va fi... intensa, dar la nevoie avem destui oameni care sa va si conduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawaboy Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Nu s-ar pune problema ca v-ati rataci, doar ca petrecania va fi... intensa, dar la nevoie avem destui oameni care sa va si conduca. Eu ma bag sa l conduc pe domnu' dar la complex Arinis,ca arinul nu stiu unde e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Salut, Merge cineva din Bucuresti la acest eveniment? eu as vrea sa ajung si poate ne organizam sa mai taiem din monotonia drumului. Dimitrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highway Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Salut, Merge cineva din Bucuresti la acest eveniment? eu as vrea sa ajung si poate ne organizam sa mai taiem din monotonia drumului. Dimitrie As veni eu dar sunt deja in Suceava. Am facut des drumul asta si cu doua opriri, pe la Adjud si Bacau, si este OK. Aproape de Falticeni(la Spataresti) la LukOil in intersectie iesi de pe DN 85(care o ia la dreapta) si mergi inainte spre Humor. In 30 de min ai ajuns.Drumul este superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 (editat) Pentru cei ce nu cunosc zona si cum se ajunge la Arinis Gura Humorului, aveti harta http://www.turistinfo.ro/gura_humorului/harta_gura_humorului.html Si la Gura Humorului va asteapta baietii din organizare MOTORFEST...sigur nu va rataciti. Editat Iunie 25, 2011 de walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate