l_robka Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Ajunge la targu mures deocamdata » Post actualizat in 24 Dec 2016 06:34 A ajuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myfly Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Buna ziua, Cumpar piese pentru Carpati Super. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Martin mobra Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 Buna ziua, Va rog ajutor,stie cineva cum se monteaza la loc contactul de faza lunga/scurta pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Octombrie 4, 2021 Share Postat Octombrie 4, 2021 Salut! Imi poate spune si mie cineva daca motoreta Carpati are seria batuta si pe cadru? Si daca da, in ce loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abas Postat Martie 28, 2022 Share Postat Martie 28, 2022 On 10/4/2021 at 7:32 AM, categoria"A" said: Salut! Imi poate spune si mie cineva daca motoreta Carpati are seria batuta si pe cadru? Si daca da, in ce loc? Da, pe butucul de la furca fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 16, 2023 Share Postat Februarie 16, 2023 https://fb.watch/iKaz1v6gjo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate