46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Stie cineva cum se scoate limitatorul la un scuter cu motorul pe injectie?Sau cine stie sa-l scoata.Mai exact la aprilia sr 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Stie cineva cum se scoate limitatorul la un scuter cu motorul pe injectie?Sau cine stie sa-l scoata.Mai exact la aprilia sr 2006 Hai Otelu' !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Mare intrebare, domnule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 eu zic sa intrebi aici: http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=22 eu cred ca ai cdi limitat sau asa ceva, oricum cred ca trebuie sa bagi niste bani ca sa-l delimitezi nu e chiar floare la ureche cum e la altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 eu zic sa intrebi aici: http://www.apriliaforum.com/forums/forumdisplay.php?f=22 eu cred ca ai cdi limitat sau asa ceva, oricum cred ca trebuie sa bagi niste bani ca sa-l delimitezi nu e chiar floare la ureche cum e la altele Eram sigur...ms mult oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 io zic sa mergi cu el limitat anu asta sa te obishnuieshti cu el, ca d-abia l-ai luat shi la anu sa-i dai limitarea jos!!! shi daca nu ai carnet shi te prinde politzia, o sa ai belele daca nu cunoshti pe cineva pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate