Afro Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Ducati Monster Dark 750/2000 M1...sincer, ma cam bate gandul sa o vand pt ceva mai nou ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 nenea, nenea.. cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Afro Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 pt ca nu mi`ai dat sprei de lantz n`o sa aflii > ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Ducati Monster Dark 750/2000 M1...sincer, ma cam bate gandul sa o vand pt ceva mai nou ... Mai "NOU" sau mai "MARE" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Ducati Monster Dark 750/2000 M1...sincer, ma cam bate gandul sa o vand pt ceva mai nou ... S2R 800 (cel putin) scrie pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Afro Postat Iunie 23, 2011 Autor Share Postat Iunie 23, 2011 Sincer, eu as`i fi vrut sa o inlocuiasca un Ducati Streetfighter:D dar, acum si un s2r 800 ar fii minunat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rarressh Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Ducati Monster Dark 750/2000 M1...sincer, ma cam bate gandul sa o vand pt ceva mai nou ... cineva care stie ce vrea cu adevarat pot sa anunt ca Ducati Monster este preferatul meu si mi se pare cel mai genial motor,sunetu aceela puternic ca un AMG ; aspectul street si cuplul urias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Faina jucaria ! ..... Keep it DESMO !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 felicitari pentru noua achizitie. cumva pozele sunt facute in aviatiei la petrom ? daca da suntem vecini pe acolo prin apropiere. si eu abia am luat un 620 i.e , pe care urmeaza sa il inmatriculez definitiv. o sa postez si eu pozele cu el. nu arata el foc dar macar e al meu :X va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Afro Postat Iunie 24, 2011 Autor Share Postat Iunie 24, 2011 Dap, pozele sunt facute in aviatiei dar nu la petrom ai fost p aproape...le`am facut pe la Kristal Palace... Pai, poate ne intalnim intr`o zii sa dam o tura de cartier cu monstruletzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 Dap, pozele sunt facute in aviatiei dar nu la petrom ai fost p aproape...le`am facut pe la Kristal Palace... Pai, poate ne intalnim intr`o zii sa dam o tura de cartier cu monstruletzii bineinteles. eu stau in piperoasa. vad ca prin pipera nu prea ai cu cine sa te intalnesti din pacate...dar si aviatiei e aproape vorbim noi sa bem o bere p-acolo pe vointa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 pentru adevarati ducatisti: /index.php?/topic/670788-wdw-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate